[Miui 10 8.8.2/3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H skgklm έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H skgklm έγραψε:
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H skgklm έγραψε:
Εγω με hard reset και εγκατάσταση σαν νέα συσκευή μέσω TWRP το δοκίμασα ήδη 3 φορές και με άλλες ROM global stable κλπ.τωρα πια δεν αλλάζει η χώρα ούτε και σε εκείνες.....τώρα έχω ξαναβάλει την 8.8.2 αλλά πάλι μόνο Ελλάδα επιτρέπει.
-
Είναι root κάποιος από εσάς ? Αν ναι και έχετε κάποια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που υποστηρίζει root, δείτε λίγο μέσα στο /cust partition της συσκευής. Αν υπάρχει εκεί κάποιο αρχείο με το όνομα cust_variant δοκιμάστε να το σβήσετε και όταν αυτό γίνει με επιτυχία, κάντε ένα reboot και δείτε τώρα αν αλλάζει χώρα. Περίεργα πράγματα...
-
-
Ο/H Nelias έγραψε:
@thanag7 δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις την ρομ. Εμένα το mail ήταν ok με την 8.8.3 αλλά σήμερα σε κάποια στιγμή μου κρασσάρισε. Έκανα αυτό που σου προτείνω και όλα εντάξει
-
Έχει κανένας root τι συσκευή του για να δει εαν με την διαγραφή του αρχείου μπόρεσε να αλλάξει χώρα για να κατεβάσει θέματα; Γιατί εγώ δεν έχω κάνει root
Παιδιά έχω την 8.7.26 στο mi3 μου την οποία είχα περάσει πρώτη φορά με format factory.
Κατέβασα σήμερα την 8.8.3 και πάω να την περάσω κανονικά όπως πάντα χωρίς format factory αλλά όταν πάω στην εγκατάσταση επιλέγω το zip αλλά αντί να μπει στην aroma κάνει επανεκκίνηση. Με λίγα λόγια δεν μπαίνει στην αρομα για να την εγκαταστήσω. Γιατί; μήπως δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο; -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Είναι root κάποιος από εσάς ? Αν ναι και έχετε κάποια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που υποστηρίζει root, δείτε λίγο μέσα στο /cust partition της συσκευής. Αν υπάρχει εκεί κάποιο αρχείο με το όνομα cust_variant δοκιμάστε να το σβήσετε και όταν αυτό γίνει με επιτυχία, κάντε ένα reboot και δείτε τώρα αν αλλάζει χώρα.
Εγώ είμαι rooted μπήκα από το ES explorer στο φάκελο cust αλλά δεν υπάρχει κανένα αρχείο cust_variant.... Ως εκ τούτου μένω Ελλάδα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες