Πρόβλημα με RedmiNote 4 μετά από αναβάθμιση (Δεν ανοίγει)
-
-
Από το κακό στο χειρότερο. Το έφτασα να μην αναγνωρίζεται πλέον στον υπολογιστή όταν το συνδέω στην USB. Φαντάζομαι πάω πλέον για καινούργιο κινητό;
-
Δεν είναι τόσο εύκολο να το χαλάσεις. Είναι δύσκολη η ώρα. Περίμενε να βάλουν κάνα χεράκι οι γκουρού...
-
Ευτυχώς τελικά μετά από επανεκίννηση του υπολογιστή μου το ξαναβλέπει πλέον αλλά ως 900Ε. Απλά δεν έχει σαφείς οδηγίες στο άρθρο πως κάνεις βήμα βήμα. Αν πρέπει να έχεις αποσυνδέσει και το καλώδιο του κινητού και το εσωτερικό καλώδιο της μπαταρίας. Έχω κάνει έως τώρα καμιά 20ριά δοκιμές και τζίφος. Συνεχίζω όσο μιλάμε. Και ξανά ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
Αποσυνδέεις τη μπαταρία και γεφυρώνεις τα pins. Μόλις στο γυρίσει σε 9008, κοιτάς πάντα στον device manager, συνεχίζεις...
-
Θα σου γράψω αναλυτικά τι κάνω και ΔΕΝ δουλεύει.
1) Είμαι με το καλώδιο USB συνδεδεμένο στο PC.
2) Αποσυνδέω τη μπαταρία (δηλαδή αποσυνδέω δεξιά από τα pinάκια το μαύρο καλωδιάκι.
3) Γεφυρώνω τα πινάκια 1 και 4 από αριστερά προς τα δεξιά. Ο υπολογιστής τότε ξαναβλέπει πρφανώς τη συσκευή και πάλι ως 900Ε. -
Ερώτηση: Τη μπαταρία τη ξανασυνδέω έχοντας γεφυρωμένα τα πινάκια ή τα αφήνω πρώτα και μετά συνδέω τη μπαταρία;
-
-
Δοκίμασε ενώ έχεις γεφυρώσει τα pin να συνδέσεις το καλώδιο στο κινητό.
Drivers έχεις βάλει στον υπολογιστή ? Απενεργοποίηση ψηφιακών υπογραφών έχεις κάνει ?
Επιλογές 1 & 3 οπωσδήποτε: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
To xdi 1.0.3 το έχω τρέξει πριν μέρες όταν ξεκίνησα τη διαδικασία unlock bootloader.
Μήπως πρέπει να ξανατρέξω το βήμα 3 (εγκατάσταση qualcomm drivers);
Απενεργοποίηση ελέγχου ψηφιακών υπογραφών έχω κάνει εξ ου και τα windows κάτω δεξιά είναι σε test mode.
Όταν λες να "Δοκίμασε ενώ έχεις γεφυρώσει τα pin να συνδέσεις το καλώδιο στο κινητό"
σε παρακαλώ μπορείς να μου διευκρινίσεις τα παρκάτω;
1) το καλώδιο USB δεν το έχω αποσυνδέσει ποτέ από τον υπολογιστή και το κινητό, σωστά
2) το καλώδιο που αναφέρεις εννοείς το μαύρο καλωδιάκι που είναι δίπλα στα 5 pin σωστά;
3) Εννοείς να μην αφήσω τη γέφυρα ενώ το συνδέω σωστά; (γιατί παρατήρησα ότι όταν το είχα κάνει αυτό 2 φορές σταμάτησε να λειτουργεί το ποντίκι του υπολογιστή μου που συνδέεται ασύρματα με USB και ο υπολογιστής σταμάτησε να αναγνωρίζει το κινητό και τότε κάνω επανεκίννηση και τα πράγματα επανέρχονται).
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί φοβάμαι μην τυχόν από λάθος ενέργεια κάψω και το κινητό και πάπαλα.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0