Φίλε @amavroudis δυστυχώς δεν έγινε κάτι, καθότι κατά την προσπάθεια να γεφυρώσω τα πινάκια έβγαλε μερικούς σπινθήρες και είπα να το αφήσω να το πάω σε κάποιο κατάστημα, αν και φοβάμαι ότι το κινητό έχει ήδη αχρηστευτεί. Όταν μπορέσω θα το πάω στο κατάστημα αυτό και θα ενημέρωσω για την κατάληξη. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Πρόβλημα με RedmiNote 4 μετά από αναβάθμιση (Δεν ανοίγει)
-
-
Δεν βοηθούσε ο συνδετήρας, κάπου ακουμπούσε και έκανε βραχυκύκλωμα + κολλούσε ο υπολογιστής κατά την διαδικασία του test point
Έγινε πρόταση να το πάει στο qubestore μιας και είναι Θεσσαλονίκη προς αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς -
Να κάνω μια ερώτηση ακόμα. Το κινητό το άφησα στην άκρη αφού δεν πρόλαβα να πάω στο qubestore. Υπάρχει περίπτωση να έχει υποστεί βλάβη η μητρική ενώ στα windows βλέπει τη συσκευή; Και αν ναι γνωρίζετε αν αυτό επισκεύαζεται;
-
-
Παρέλαβα το mido πριν λίγο από το cubestore. Ευτυχώς το επαναφέρανε τα παιδιά (δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο), μου φέρνει και το backup που είχα πάρει πριν ξεκινήσω το flashάρισμα προχθές και όλα καλά. Επειδή δεν γνώριζαν να μου πούνε αν παρέμεινε το twrp (o bootloader παρέμεινε ξεκλείδωτος), δεν πιστεύω να υπάρχει ανάλογος κίνδυνος να τον ξαναπεράσω (τον twrp) αν τυχόν έχει μπει ξανά το mi recovery.... Μου είπανε από το κατάστημα να παραμείνω στην official και οτι δεν υπάρχει λόγος να μην το πολυπειράζω (για το testpoint κυρίως) και δεν έχουν άδικο... ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0