Στο A2 δεν έχω WiFi Calling. Μόνο VoLTE.Ο/H pados1002 έγραψε:
Το wifi δεν κατάφερα να βγώ πώς ενεργοποιείται και εάν...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτο A2 δεν έχω WiFi Calling. Μόνο VoLTE.Ο/H pados1002 έγραψε:
Απ ότι διαβάζω σε γείτονες δεν υπάρχει γενικά η δυνατότητα σε Android One... Αν ξέρει κάποιος άλλος καλύτερα ας βοηθήσει για το VOWIFI..Ο/H pavlidisc έγραψε:
Στο A2 δεν έχω WiFi Calling. Μόνο VoLTE.Το wifi δεν κατάφερα να βγώ πώς ενεργοποιείται και εάν...Ο/H pados1002 έγραψε:
Μετά από περισσότερο ψάξιμο είδα ότι κάποια MI A2 που δίνονται με συμβόλαιο στο εξωτερικό νομίζω έχουν την επιλογή ξεκλειδωμενη ενώ στο δικό μ είναι γκρι και δεν αφήνει να ανοίξω το switch... Ελπίζω να αλλάξει κάτι στο PIE... Θα τσεκαρω και ένα NOKIA 6.1 που έχω, το οποίο έχοντας θέμα με το σήμα του (μετά από 2 service και αλλαγή mobo δεν έστρωσε) το άφησα στην άκρη.Ο/H pavlidisc έγραψε:
@pados1002
Είχα δει μια αγγελία σε αγοραπωλησίες πριν λίγο καιρό για ένα Nokia (δεν θυμάμαι ποίο) με android one. Ο κάτοχος έλεγε ότι το WiFi calling του δούλευε κανονικά.
Πάντως από Xiaomi με miui ROM επάνω, μόνο στο mi8 έχω ακούσει ότι δουλεύει το WiFi calling. Με custom aosp based δουλεύει και σε άλλα Xiaomi. Αλλά σε miui μόνο το Mi8.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα pixel. Εκεί δουλεύει άραγε;
from my Mi A2
Επειδή μόλις περασα τις ρυθμίσεις απο την αρχή του νήματος για volte κ δούλεψε,ελεγα αν γίνεται κατι να δουλέψει και το wificall!! Οπως έχει δεν δουλεύει.. παίζει κατι αλλο να πειράξουμε??Ο/H amavroudis έγραψε:
Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις εσύ;