Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Αν απο global stable παω σε Dev κ γινει factory reset θα χαθεί η ρύθμιση?? μένει?
APN είπαμε δεν περάσαμε.
from my Mi A2Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Παιδιά σήμερα έκατσα και σκάλισα το Mi A2. Root, magisk, VoEnabler, με το update του Νοεμβρίου. Το VoLte δούλεψε και πριν το module του Magisk. Αφου έβαλα το Module μου ενεργοποίησε και to switch του Vowifi που ήταν Γκρι πιο πριν αλλά πουθενά στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται η επιλογή. Μήπως έτυχε να βάλει κανείς το Pie update να μας πει αν το έχουν φτιάξει το θέμα;
-
Ενώ έβαλα πακέτο χρόνου ομιλίας και πακέτο data έκανα και τις οδηγίες ξανά και ξανά αλλά volte δεν υπάρχει δυστυχώς...
Μίλησα και με κοσμοτε και το volte είναι κανονικά ενεργοποίημενο..
Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο...
Κρίμα..
The power of Mi8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Ενώ έβαλα πακέτο χρόνου ομιλίας και πακέτο data έκανα και τις οδηγίες ξανά και ξανά αλλά volte δεν υπάρχει δυστυχώς...
Μίλησα και με κοσμοτε και το volte είναι κανονικά ενεργοποίημενο..
Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο...
Κρίμα..
The power of Mi8 be with you
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
-
Παίζει ρόλο που έχω global stable? Δεν υπάρχει κανείς που το έχει ενεργοποιήσει σε αυτή την Ρομ?
The power of Mi8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Παίζει ρόλο που έχω global stable? Δεν υπάρχει κανείς που το έχει ενεργοποιήσει σε αυτή την Ρομ?
The power of Mi8 be with you
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
-
Ενω μέχρι πρότινος εμφάνιζε την ένδειξη hd σε όλες τις κλήσεις,τωρα κανα δυο μέρες ενώ έχει επανω volte κανονικά,δεν λέει HD όση ωρα μιλάς.
-
ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό, το volte λειτουργεί κανονικά στο redmi note 5. Το vowifi δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0