Λοιπόν προσπάθησα να κάνω νέο apn αλλά μετά που πατάω αποθήκευση δεν το βλέπω πουθενά, δεν αποθηκεύεται. Έβγαλα το ims από τις ρυθμίσεις του stock apn της cosmote, έκανα επανεκκίνηση και έχω κανονικά volte, και όταν κλείνω τώρα τα δεδομένα κλείνουν κανονικά. Μήπως τελικά με την τελευταία αναβάθμιση αρκεί μόνο η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και όχι η επεμβαση στο apn?Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Πέρσι που έκανα τέτοιες δοκιμές στο Note 4 είχα συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η λύση που βρήκα τότε είναι η αφαίρεση του ims από το APN και η δημιουργία καινούργιου APN με APN: ims APN type: ims APN protocol: IPv4/IPv6Ο/H drivth έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?
Για όνομα βάζεις ότι θες, δεν έχει σημασία για την λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο η γενική κίνηση δεδομένων διαχωρίζεται από την κίνηση προς τον IMS.
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?
Για όνομα βάζεις ότι θες, δεν έχει σημασία για την λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο η γενική κίνηση δεδομένων διαχωρίζεται από την κίνηση προς τον IMS.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Για όνομα βάζεις ότι θες, δεν έχει σημασία για την λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο η γενική κίνηση δεδομένων διαχωρίζεται από την κίνηση προς τον IMS. -
@drivth πάω στοίχημα ότι ήταν πρινΒασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Οκ κάνω μια επαναφορά τώρα και επανέρχομαι.
-
Λοιπόν, έκανα επαναφορά apn, μετά επανεκκίνηση του κινητού, μόλις άνοιξα εμφανίστηκε το volte σηματακι, τι γύρισα σε lte only, έκανα κλήση η οποία παρέμεινε σε 4g!!
-
Ο/H drivth έγραψε:
Λοιπόν, έκανα επαναφορά apn, μετά επανεκκίνηση του κινητού, μόλις άνοιξα εμφανίστηκε το volte σηματακι, τι γύρισα σε lte only, έκανα κλήση η οποία παρέμεινε σε 4g!!
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
-
Ο/H drivth έγραψε:
Στο 1+6 το δοκίμασα και όντως είναι έτσι. Το απόγευμα θα το δοκιμάσω και στο RN5.
edit
...τώρα διάβασα ότι είχες ήδη βρει λύση με την βοήθεια του @charlie2alpha. Άρα γράψε άκυρο.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Αυτό έκανα και εγώ αφαίρεσα από το κυρίως apn το ims
-
καλησπέρα παιδιά κάτοχος redmi note 5 global whats up καρτοκινητού ενδιαφέρομε για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας volte ποια είναι να βήματα που πρέπει να κάνω, το κινητό είναι αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα κάπου ποιο πάνω εδώ διάβασα ότι μιλάς με την cosmote μεσώ chat στο site τους και σου στέλνουν την ρυθμίσεις στο κινητό ισχύει αυτό;
ενημέρωση 1
μετά από συνομιλία μεσώ chat με την cosmote με έστειλαν να μπω σε αυτή την σελίδα για το HD Voice
wifi calling
ενημέρωση 2
μετά από αποστολή του εν λόγο μηνύματος με ενημερώνουν ότι η υπηρεσία cosmote wifi calling δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου τώρα τι κάνουμε;
ενημέρωση 3
έχει κάποιο παιδί από εδώ να στείλει τις ρυθμίσεις apn για να τις περάσω στο κινητό;Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
καλησπέρα παιδιά κάτοχος redmi note 5 global whats up καρτοκινητού ενδιαφέρομε για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας volte ποια είναι να βήματα που πρέπει να κάνω, το κινητό είναι αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα κάπου ποιο πάνω εδώ διάβασα ότι μιλάς με την cosmote μεσώ chat στο site τους και σου στέλνουν την ρυθμίσεις στο κινητό ισχύει αυτό;
Στην συνέχεια πληκτρολογείς στον Dialer *#*#86583#*#* και δες να γράψει "volte disabled" στην οθόνη.
Ενεργοποιείς το VoLTE διακόπτη από τις ρυθμίσεις.
Κλείνεις και ανοίγεις το κινητό.
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα : Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0