για δοκιμάστε *#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi αλλά δεν δουλεύει ακόμα....ας ελπίσουμε....
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Για τσεκάρετε τα Mi 8.
Εγώ εδώ Τώρα τυχαία το είδα αλλά μου φαίνεται έχω.
1η φώτο μόλις κατέβασα τη κουρτίνα και το είδα
2η σε κλήση έχω κατεβάσει τη κουρτίνα και έχει ακόμα
Και 3η έχει δίπλα στο greece το σηματάκι HD.
Ρομ Xiaomi eu 8.11.1
China τηλέφωνο.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Έτσι είναι @alvin1983. Είναι ενεργό. Το καταλαβαίνεις κιόλας στα τηλεφωνήματα σου; Ακούγεται καλά; Έχεις κάποιον που το έχει επίσης για να τον πάρεις;
-
Ποια εταιρεία είναι Δημήτρη?
-
Cosmote έχω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα πάω να παίξω μπάλα να μιλήσω με τη γυναίκα που το έχει ενεργό να δούμε τι ψάρια πιάνει.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τελικα για να δουλέψει το VOLTE- VOWIFI είναι καθαρά θέμα ενεργοποιήσεις της sim card . Στο δικό μου το OnePlus 5 μετά απο την ενεργοποίηση της κάρτας σιμ- αριθμού μου άρχισε να δουλεύει - ενεργοποιήθηκε, δουλεύει πλεον και το WoWifi.
-
Και σε Mi-A2 το VoLTE λειτουργεί κανονικά.
Στην επάνω μπάρα - δίπλα στο 4G - γράφει HD (και όχι VoLTE).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Σημερινή.... από close beta σε poco.... Vowifi.... Enabled!!!!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Έκανα κλήση με flight mode...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Καλημερα παιδια!Κατεφερε καποιος να κανει το vowifi και το volte να δουλεψει σε mi8 global?
Στην καρτα μου ειναι ενεργοποιημενο απο το Mate 10 pro που ειχα πριν!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Για να γίνει αυτό σύμφωνα με τον οδηγό πρέπει να κάνουμε αυτό "Βρίσκουμε μία υποστηριζόμενη συσκευή λοιπόν, βάζουμε μέσα την κάρτα SIM της COSMOTE, στέλνουμε WIFICALL στο 1333, περιμένουμε 5 λεπτά και μας έρχεται επιβεβαίωση ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε." εγώ δεν έχω πρόσβαση σε υποστηριζόμενες συσκευές.
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Στην καρτα μου ειναι ενεργοποιημενο απο το Mate 10 pro που ειχα πριν!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0