Έχει ενεργοποιήσει κανείς το volte στο mi8 global version? ακολούθησα τον οδηγό και ενώ έχω γυρίσει τους διακόπτες δεν λειτουργεί τίποτα. Την κάρτα sim την ενεργοποίησα με ένα samsung s8 και ήρθε κανονικά μήνυμα ότι το volte ενεργοποιηθηκε (είμαι με global stable 10.03)
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ο/H tiger30 έγραψε:
Έχει ενεργοποιήσει κανείς το volte στο mi8 global version? ακολούθησα τον οδηγό και ενώ έχω γυρίσει τους διακόπτες δεν λειτουργεί τίποτα. Την κάρτα sim την ενεργοποίησα με ένα samsung s8 και ήρθε κανονικά μήνυμα ότι το volte ενεργοποιηθηκε (είμαι με global stable 10.03)
Επίσης : εάν ενεργοποιηθεί και δεις δυσλειτουργίες (π.χ κόβεται η κλήση ή δεν έχει internet σε H+ και 3G) σβήσε το ims από το APN.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ναι κανονικά και ενεργοποίησα και τον αντίστοιχο διακόπτη, μόλις κάνω κλήση μου το γυρίζει σε 3g.
-
Ο/H tiger30 έγραψε:
Ναι κανονικά και ενεργοποίησα και τον αντίστοιχο διακόπτη, μόλις κάνω κλήση μου το γυρίζει σε 3g.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@Octaviastikos διάβασε πιό πάνω που γράφει ο Χρηστάρας για το θέμα σου.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H tiger30 έγραψε:
-
@tiger30
Κανονικά έπρεπε να δουλεύει.
Πότε ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία; Σήμερα; Έχει κάποιες αναφορές ότι σε μερικά παιδιά άρχισε να δουλεύει 1-2 ημέρες αφού τους ήρθε το μήνυμα.
Υ.Γ Βάλε τον φορέα στο "μή καθορισμένο". Ο Οδηγός αυτός είναι για mi5s. Πλέον το APN δεν χρειάζεται καθόλου πείραγμα. Κανονικά και το ims πρέπει να σβήσεις...αλλά άστο να δουλέψει πρώτα και μετά.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@tiger30
Κανονικά έπρεπε να δουλεύει.
Πότε ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία; Σήμερα; Έχει κάποιες αναφορές ότι σε μερικά παιδιά άρχισε να δουλεύει 1-2 ημέρες αφού τους ήρθε το μήνυμα.
Υ.Γ Βάλε τον φορέα στο "μή καθορισμένο". Ο Οδηγός αυτός είναι για mi5s. Πλέον το APN δεν χρειάζεται καθόλου πείραγμα. Κανονικά και το ims πρέπει να σβήσεις...αλλά άστο να δουλέψει πρώτα και μετά. -
Παιδιά ενώ έχω πακέτο mb και έκανα όλα τα βήματα συνεχίζει να μην δουλεύει το volte...
The power of Mi8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Δεν χρειάζονται τα data για το volte. Και χωρίς MB πρέπει να σου λειτουργήσει.
-
Μόνο data έχω στην κοσμοτε γιατι σαν βασικό αριθμό έχω cu... Οπότε πρέπει να χρειάζεται πακέτο ομιλιας δεν εξηγείται αλλιώς..
The power of Mi8 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Το volte είναι δρομολόγηση φωνητικής κλήσης μέσα από το 4g δίκτυο. Δεν καταναλώνει δεδομένα, αλλά λεπτά ομιλίας...
Παρόλαυτα αν ενεργοποιηθεί θα έπρεπε να σου εμφανίζει το σηματάκι πάνω δεξια...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0