Διαφήμιση

Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi

• Ο/H drivth έγραψε:

Πώς εννοείς τίποτα? Εμείς είμαστε με την 9.3.14 και παίζει κανονικά χωρίς ροοτ και επέμβαση στο build.prop.
      Δεν ξερω τη να σου πω... το μονο που δεν εκανα ειναι να βαλω την σιμ σε samsung τηλεφωνο... και να στειλω το μυνημα ενεργωποιησης ισως παιζει σημανδικο ρολο παντος οταν μου το ενεργοποιησαν απο γερμανο ηρθε μηνυμα κανονικα και παλι παρεμενε απενεργοποιημενο το Volte στα settings...
    • Επισης οταν τρέχω *#*#86583#*#* (volte) η *#*#869434#*#* (vowifi) μου λεει

Αδυναμία ολοκλήρωσης ενέργειας. Αυτό δεν είναι το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο σας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drivth έγραψε:

Πάτησες *#*#89683*#*# να σου γράψει disabled να ενεργοποιηθεί?
      και με *#*#89683#*#* το ιδιο λεει Αδυναμία ολοκλήρωσης ενέργειας. Αυτό δεν είναι το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο σας.
    • Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi

86583 ήθελα να γράψω και εγώ. Περίεργο αυτό που λες. Δοκιμασε με άλλο πληκτρολόγιο.
    • Ο/H drivth έγραψε:

86583 ήθελα να γράψω και εγώ. Περίεργο αυτό που λες. Δοκιμασε με άλλο πληκτρολόγιο.
      προφανος και δοκιμασα χαχα με gboard και shiftkey αλλα λογικα κατι αλλο εννοει ο ποιητης...
    • Βρήκα λυση στο πρόβλημα με το dialerpad που δεν έπερνε τους secret codes... Σε περίπτωση που αντιμετωπίσει και άλλος πρόβλημα φταινε apps που έχουν να κάνουν με άδειες των επαφών και του dialer pad στην περίπτωση μου έφταιγε το showcaller που αναγνωρίζει σε ποιον ανήκουν οι άγνωστοι αριθμοί που σε καλούν.... Το απεγκατεστησα και τώρα τρέχουν ολα τα secret codes κάνονικα

Η αλλαγή της προεπιλεγμενης εφαρμογής για κλήσεις γίνεται από τις ρυθμισεις > διαχειριση εφαρμογων > προεπιλεγμενες εφαρμογες > κλήση και αλλαγή σε επαφές και πληκτολογιο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ALANi έγραψε:

στο /system/build.proprestart και μια χαρά ολες οι ρυθμισεις ενεργες στις ρυθμισεις της SIM, και κλησεις μεσω Wi-Fi:)
      σε redmi note 5 το volte ok αλλα για vowifi δεν πιανει αυτο το κολπο δυστυχως οπως και αλλα που δοκιμασα,
      μηπως υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει να δουλεψει το vowifi?
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H ALANi έγραψε:

στο /system/build.proprestart και μια χαρά ολες οι ρυθμισεις ενεργες στις ρυθμισεις της SIM, και κλησεις μεσω Wi-Fi:)
      σε redmi note 5 το volte ok αλλα για vowifi δεν πιανει αυτο το κολπο δυστυχως οπως και αλλα που δοκιμασα,μηπως υπαρχει καποιος που τα εχει καταφερει να δουλεψει το vowifi?
      *#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi
      *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

*#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi
      *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte
      ναι οκ, μαλλον δεν το ειπα καλα...ολα αυτα τα εκανα απο το 1ο ποστ και εχω κανονικα volte αλλα δεν καταφερα με κανενα τροπο να εχω vowifi δηλαδη εχω τις επιλογες και εμφανιζονται και δειχνουν να λειτουργουν αλλα μαλλον μονο δειχνουν διοτι οταν βαζω λειτουργια πτησης και μονο wifi μετα δεν γινεται δουλεια (μου λεει ο πομπος ειναι απενεργοποιημενος ενεργοποιηστε τον ή συνδεθειτε σε καποιο δυκτιο μονο που ειμαι ηδη συνδεδεμενος σε wifi)
      επισης δοκιμασα πολλα αλλα για vowifi και ειπα να δοκιμασω και αυτο που παραθετω παραπανω αλλα τζιφος,
      επομενως επανερχομαι στην ερωτηση μου υπαρχει καποιος που να τα καταφερε πραγματικα να εχει vowifi (και να το εχει τσεκαρει οπως λεω παραπανω) σε redmi note 5?
    • Αυτη την επιλογή την έχεις;;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Αυτη την επιλογή την έχεις;;;

συγνωμη που αργησα, ναι την εχω και δεν την πειραξα ποτε, μην μου πεις οτι εχεις την λυση?
      πες μου παρακαλω