Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Υπάρχει κάποιος με mi6 να έχει wifi calling ή σε κάποιο κινητό που δεν υποστηρίζει η cosmote το wifi calling κ να του δουλεύει;;
Φυσικά να μας πει κ τον τρόπο!
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Ο/H chrispsil έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Υπάρχει κάποιος με mi6 να έχει wifi calling ή σε κάποιο κινητό που δεν υποστηρίζει η cosmote το wifi calling κ να του δουλεύει;;
Φυσικά να μας πει κ τον τρόπο!
-
εκανες την ενεργοποιηση μεσω dialer? για κοιτα post 471.
Αφου σου λεει "δυνατοτητα κλησης μεσω wifi ->ενεργό" βάλε αεροπλανακι, ανοιξε wifi, συνδεσου στον router σου και στη συνεχεια παρε τηλ. πρεπει να δουλευει και θα σου βγαλει μονο τοτε το σηματακι στην μπαρα. -
Ο/H paulpap έγραψε:
εκανες την ενεργοποιηση μεσω dialer? για κοιτα post 471.
Αφου σου λεει "δυνατοτητα κλησης μεσω wifi ->ενεργό" βάλε αεροπλανακι, ανοιξε wifi, συνδεσου στον router σου και στη συνεχεια παρε τηλ. πρεπει να δουλευει και θα σου βγαλει μονο τοτε το σηματακι στην μπαρα.
-
Αν έχεις αναβαθμίσει σε MIUI 11 δεν λειτουργεί...μάλλον κάποιο bug
-
Είμαι σε miui 11. Δεν ξέρω αν σε miui 10 λειτουργούσε.
Αν είναι bug της 11 τότε δεν θα το είχαν κ άλλες συσκευές που δεν υποστηρίζονται από την cosmote; -
Το Mi9T σε 11.0.1 global eu επαιζε κανονικα. Σημερα ηρθε η 11.0.3, το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα
-
Ίσως στις πιο καινούργιες συσκευές να δουλεύει
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι volte & wifi calling σε Cosmote & Vodafone με την τελευταία εβδομαδιαία ρομ της κοινότητας λειτουργούν κανονικά
Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φτου...δεν έκανα αναβάθμιση ακόμα...η προηγούμενη developer έχει και γ**ώ τις μπαταρίες
Πάω για flash -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0