Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Μπορείς να πάρεις τηλ το 13888 και να πεις ότι έχεις καποιο μοντέλο που υποστηρίζει το wifi call. Στο γουγλ εχει αν ψάξεις "cosmote wifi calling συσκευές ". Πες τους ότι έχεις ενα απο τ διαθέσιμα να στ ενεργοποιησουν. Αμα σου πουν τπτ περίεργα πες εχω το ΜΙ9 τώρα. Θα στ κάνουν. Ο αδερφός μου έτσι το ενεργοποίησε στο xiaomi redmi note 6 pro.Ο/H apo.stam έγραψε:
Υπάρχει κάποιος με mi6 να έχει wifi calling ή σε κάποιο κινητό που δεν υποστηρίζει η cosmote το wifi calling κ να του δουλεύει;;
Φυσικά να μας πει κ τον τρόπο!
You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
Το θέμα είναι ότι τα έχω ενεργοποιήσει από την cosmote, μου λειτουργεί το VoLte αλλά όχι το wifi callΟ/H chrispsil έγραψε:
Μπορείς να πάρεις τηλ το 13888 και να πεις ότι έχεις καποιο μοντέλο που υποστηρίζει το wifi call. Στο γουγλ εχει αν ψάξεις "cosmote wifi calling συσκευές ". Πες τους ότι έχεις ενα απο τ διαθέσιμα να στ ενεργοποιησουν. Αμα σου πουν τπτ περίεργα πες εχω το ΜΙ9 τώρα. Θα στ κάνουν. Ο αδερφός μου έτσι το ενεργοποίησε στο xiaomi redmi note 6 pro.Ο/H apo.stam έγραψε:
Υπάρχει κάποιος με mi6 να έχει wifi calling ή σε κάποιο κινητό που δεν υποστηρίζει η cosmote το wifi calling κ να του δουλεύει;;
Φυσικά να μας πει κ τον τρόπο!
-
εκανες την ενεργοποιηση μεσω dialer? για κοιτα post 471.
Αφου σου λεει "δυνατοτητα κλησης μεσω wifi ->ενεργό" βάλε αεροπλανακι, ανοιξε wifi, συνδεσου στον router σου και στη συνεχεια παρε τηλ. πρεπει να δουλευει και θα σου βγαλει μονο τοτε το σηματακι στην μπαρα. -
Το έχω κάνει κ αυτό αλλά τίποταΟ/H paulpap έγραψε:
εκανες την ενεργοποιηση μεσω dialer? για κοιτα post 471.
Αφου σου λεει "δυνατοτητα κλησης μεσω wifi ->ενεργό" βάλε αεροπλανακι, ανοιξε wifi, συνδεσου στον router σου και στη συνεχεια παρε τηλ. πρεπει να δουλευει και θα σου βγαλει μονο τοτε το σηματακι στην μπαρα.
-
Αν έχεις αναβαθμίσει σε MIUI 11 δεν λειτουργεί...μάλλον κάποιο bug
-
Είμαι σε miui 11. Δεν ξέρω αν σε miui 10 λειτουργούσε.
Αν είναι bug της 11 τότε δεν θα το είχαν κ άλλες συσκευές που δεν υποστηρίζονται από την cosmote; -
Το Mi9T σε 11.0.1 global eu επαιζε κανονικα. Σημερα ηρθε η 11.0.3, το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα
-
Ίσως στις πιο καινούργιες συσκευές να δουλεύει
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι volte & wifi calling σε Cosmote & Vodafone με την τελευταία εβδομαδιαία ρομ της κοινότητας λειτουργούν κανονικά
Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φτου...δεν έκανα αναβάθμιση ακόμα...η προηγούμενη developer έχει και γ**ώ τις μπαταρίες

Πάω για flash
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0