Και εγώ συνεχίζω να μην έχω wifi calling. Πήγα σε κατάστημα αλλά ως συνήθως ο υπάλληλος δεν ήξερε. Έχω miui11 global οπότε μάλλον θα περιμένω για update

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια κοίτα και στο post 471. Είναι για mi9T αλλά πιθανώς να κάνει κ για σένα. Απο που τοχεις αγοράσει δεν έχει σημασία. Απλά αν δεν είναι απο infoquest δεν ασχολούνται γιατί δεν είναι δικό τους προϊον.Ο/H andreasp έγραψε:
Μου ειπαν απο την Cosmote σημερα να επικοινωνησω με την infoquest που θα μου δωσει μια ρυθμιση , ετσι ωστε αν το redmi note ΔΕΝ ειναι αγορασμενο απο καταστημα της Cosmote θα παιξει.
Η ρυθμιση λοιπον που μου εδωσαν με τα χιλια ζορια, καθως ηθελαν ντε και καλα να μαθουν απο που το αγορασα ειναι η *#*#869434#*#* και μετά να μιλησω με την cosmote.
Τωρα τι να πω με την Cosmote... δεν ξερω.
Αυτη την στιγμη παντως τους μιλαω να το απενεργοποιησουν και να το ξαναενεργοποιησουν απο την αρχη.
Μα δεν σταματησε να εμφανιζεται ποτέ η επιλογή "Make calls using Wi-Fi".Ο/H paulpap έγραψε:
Για κοίτα και στο post 471. Είναι για mi9T αλλά πιθανώς να κάνει κ για σένα. Απο που τοχεις αγοράσει δεν έχει σημασία. Απλά αν δεν είναι απο infoquest δεν ασχολούνται γιατί δεν είναι δικό τους προϊον.Ο/H andreasp έγραψε:
Μου ειπαν απο την Cosmote σημερα να επικοινωνησω με την infoquest που θα μου δωσει μια ρυθμιση , ετσι ωστε αν το redmi note ΔΕΝ ειναι αγορασμενο απο καταστημα της Cosmote θα παιξει.
Η ρυθμιση λοιπον που μου εδωσαν με τα χιλια ζορια, καθως ηθελαν ντε και καλα να μαθουν απο που το αγορασα ειναι η *#*#869434#*#* και μετά να μιλησω με την cosmote.
Αυτη την στιγμη παντως τους μιλαω να το απενεργοποιησουν και να το ξαναενεργοποιησουν απο την αρχη.
Δοκιμασες σε airplane mode με wifi και δεν παιζει? Αν ειναι το δικο σου routerακι κοιτα αν εχει ipv6+ipv4 enable και οτι το κινητο εχει πιαστει σε ipv6.Ο/H andreasp έγραψε:
Μα δεν σταματησε να εμφανιζεται ποτέ η επιλογή "Make calls using Wi-Fi".απλα δεν δουλευει η υπηρεσία.Ο/H paulpap έγραψε:
Για κοίτα και στο post 471. Είναι για mi9T αλλά πιθανώς να κάνει κ για σένα. Απο που τοχεις αγοράσει δεν έχει σημασία. Απλά αν δεν είναι απο infoquest δεν ασχολούνται γιατί δεν είναι δικό τους προϊον.Ο/H andreasp έγραψε:
Ποτέ δεν έπαιξε με airplane mode on, και φυσικα ουτε τωρα παιζει.Ο/H paulpap έγραψε:
Δοκιμασες σε airplane mode με wifi και δεν παιζει? Αν ειναι το δικο σου routerακι κοιτα αν εχει ipv6+ipv4 enable και οτι το κινητο εχει πιαστει σε ipv6.Αλλιως...υπομονη θα παιξει καποια στιγμηΟ/H andreasp έγραψε:
Δεν υπάρχει σοβαρότερος λόγος για να αντικαταστήσεις ένα τηλέφωνο, απο το να μην έχεις τηλέφωνο.Ο/H venioni έγραψε:
@andreasp Δεν νομίζω να είναι σοβαρός λόγος αυτός για να δώσεις το τηλέφωνο η να αλλάξεις μάρκα κινητού..
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk