[Miui 10 8.8.9] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Πάντως παιδιά, μετά απο σχεδόν 2 ημέρες χρήσης, μπορώ να πω πως είναι η πιο σταθερή, smooth και ΓΡΗΓΟΡΗ rom που έχω περάσει μέχρι σήμερα στο κινητό!
Αν μπορούσα να βάλω και xposed θα ήταν λουκούμι!
1000000 μπράβο στην ομάδα! Σας ευχαριστώ για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει. Είναι σαν να έχω καινούριο κινητό, τόσο γρήγορο και σταθερό που είναι πλεόν! -
-
ξερουμε μηπως γιατι στο app mail της mi δεν δεχεται hotmail η live ;
-
Αν έχεις τα στοιχεία των POP3 ή IMAP server μπορείς να βάλεις ότι email θέλεις.
-
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Θα έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτησή μου σίγουρα κάπου, αλλά ποια η διαφορά global και CN/xiaomi.eu source?
-
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Θα έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτησή μου σίγουρα κάπου, αλλά ποια η διαφορά global και CN/xiaomi.eu source?
-
-
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Αλλα ναι η CN(china) rom εχει πολλες κινεζιες μεσα κλπ καθως προορίζεται για την κινεζικη αγορα.
Εχεις μερικες πληροφοριες και εδω:
MIUI Stable/Developer/Ported/Global/China/ Recovery/Fastboot ROMs Explained! V2 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
(εχε υποψιν τα λινκς εχουν γραφτει πιο παλια αρα μερικα πραγματα πλεον μπορει να διαφερουν) -
Ο/H Manoscanon έγραψε:
Η ερώτηση είναι ,,, αν έχω πρόβλημα στο redmi pro με αυτή ,, μπορώ να γυρίσω πίσω ?
-
Ο/H SoNik+ έγραψε:
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Εχεις μερικες πληροφοριες και εδω:
MIUI Stable/Developer/Ported/Global/China/ Recovery/Fastboot ROMs Explained! V2 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
(εχε υποψιν τα λινκς εχουν γραφτει πιο παλια αρα μερικα πραγματα πλεον μπορει να διαφερουν)
-
Ο/H vayio έγραψε:
Ο/H Manoscanon έγραψε:
Η ερώτηση είναι ,,, αν έχω πρόβλημα στο redmi pro με αυτή ,, μπορώ να γυρίσω πίσω ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες