Ξαφνικά δεν έχω ήχο. Άμα βάλω ακουστικά είναι οι. Έχω το Red note 4. Πως διορθώνεται; δύο μηνών κινητό....
Πρόβλημα με ήχο
-
-
Κάνε τη δοκιμή στο CIT menu. Μπες πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel μέσα στο about phone μια κάνε τεστ μεγάφωνα, μικρόφωνα...
-
είχα και εγώ ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του redminote 4xέκανα το τεστ έτσι όπως το είδα εδώ και έγινε το εξής. Αν φυσήξει από το αριστερό μεγάφωνα κι που το χρησιμοποιεί και σαν μικρόφωνο (αριστερό όπως το κοιτας) δείχνει αμέσως τέρμα όργανο αν όμως φυσήξεις δεξια πολύ λίγο μετακινείται. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Τι θα κάνω τώρα δηλαδή θα μιλάω κτώνται να κάνω σκοποβολή της φωνής μου;;.Και φυσικά αν βάλω ακουστικά ενοει τα πώς τελειώνει τι πρόβλημα Καμιά ιδέα γίνεται κάτι κάποια ρύθμιση η έχει ελάττωμα και πρέπει να το στείλω για επισκευη;
-
Αν έχεις θέμα μέσα στο CIT δεν γλυτώνεις την επισκευή σε κατάστημα ή την αντικατάσταση από εσένα, αν πιάνουν τα χέρια σου.
-
Αν θυμάμαι καλά για το Redmi Note 4/4X, η μία μόνο πλευρά με τις τρύπες είναι λειτουργική, η άλλη είναι διακοσμητική για λόγους συμμετρίας, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
-
Ο/H diamantino έγραψε:
είχα και εγώ ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του redminote 4xέκανα το τεστ έτσι όπως το είδα εδώ και έγινε το εξής. Αν φυσήξει από το αριστερό μεγάφωνα κι που το χρησιμοποιεί και σαν μικρόφωνο (αριστερό όπως το κοιτας) δείχνει αμέσως τέρμα όργανο αν όμως φυσήξεις δεξια πολύ λίγο μετακινείται. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Φυσώντας δεξιά απλά πιάνει ό,τι μπορεί η αριστερή πλευρά όπου και βρίσκεται το μικρόφωνο, για αυτό και γράφει λιγότερο το cit σε σχέση με το να φυσήξεις κατευθείαν αριστερά.
-
Τότε στο τεστ το δείχνει εντάξει. Ωστόσο τι στην ευχή μπορεί να συμβαίνει και αρκετές φορές μου λένε πως δεν με ακούνε καλά σαν να χάνεται η φωνή μου,ενώ όταν βάλω τα ακουστικά hands free σταματάει το πρόβλημα .Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχω εμπειρία σχετικά μήπως κάποιος που ασχολείτε πιο σοβαρά σχολαστικά από εμένα έχει κάποια ιδέα;
-
Πολύ πιθανό αν φταίει ο τρόπος που κρατάς την συσκευή στο αυτί, αν είναι πχ κάθετα προς το πρόσωπο και το μικρόφωνο φεύγει μακριά από το στόμα, πολύ πιθανό να ακούγεσαι στους άλλους απόμακρα, σαν να μιλάς από πηγάδι
-
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ειδικά το theopan.Ναι έτσι είναι έβαλα μουσική και κλείνοντας με το δάχτυλο την δεξιά όπως το βλέπεις διαπιστώνεις πως μόνο από εκεί παίζει μουσική.
-
Χαχαχα ναι ακριβώς έτσι μου λένε σε ποιο πηγάδι βρίσκεσαι και δεν ακούγεται καλά .Θα μας "εκπαιδεύσει η xiaomi πώς θα μιλάμε .Πάντως δεν μου είχε συμβεί με άλλο κινητό.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0