Διορθώνεται, αλλά για καμία βδομάδα περίπου, θα είναι σε μέτρια ή καθόλου χρήση...
Βασικά θα πρέπει να βάλεις πρώτα official china fastboot rom με την επιλογή clean all
Να κλειδώσεις με εντολές τον bootloader
Να ξεκλειδώσεις με δικό σου mi account
Να βάλεις μία custom rom ώστε να έχεις ελληνικά μενού & play store
Αρχικά που βρίσκω official china romfastboot rom? Είχα διαβάσει και τα προηγούμενα post και δυστυχώς εκεί που σε πετάνε τα link ( en.miui.com/a-234.html) δεν έχει για το mi pad 4 ώστε να ξεκινούσα κάπως. Για αυτό και ζήτησα βοήθεια.
Μπορεί να μην κάνω κάτι σωστά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να το πάω βήμα βήμα και να το καταφέρω θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
παιδιά τα κατάφερα. τα κόλλησα όλα. έκανα αυτά που λέτε εδώ, αλλά κάτι δεν πήγε καλά. έχω το mipad4 plus από bangood Πήγα να αλλάξω china stable την πέρασα, μου είπε ότι θέλει τον λογαριασμό ξεκλειδώματος της bangood, έβαλα την recovery china έκανα lock μέσα από adb και τώρα νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
και κινέζικα, και δεν κάνει φλας γιατί το ταμπλετ είναι σε lock state, και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω.
το σπάω; έχω αγανακτήσει με την κωλοxiaomi πραγματικά, κάθε φορά τα ίδια σκατά.
κι όμως. μου ζητάει κωδικό από τον λογαριασμό που προφανώς χρησιμοποίησε το banggood για να το ξεκλειδώσει. fastboot μπαίνει. fastboot devices το αναγνωρίζει. όταν πάω να κάνω φλας με το miflash Μου λέει Lock state και δεν με αφήνει
μπουτάρει κανονικά ξεκινάει η κινέζικη ρομ αλλά μου λέει ότι για να προχωρήσω θέλει κωδικό από το mi account που το έκανα Unlock