Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό ,
"Thee reason it's not in the app store is because it's not certified, the device lacks the DRM support and even after installing the .APK it will only go up to 480p. Every single site I saw the tablet for sale on advertised "international ROM" despite one not existing"
Επίσης έψαξα διάφορες version του apk του netflix , και η παρακάτω από apkmirror μου δούλεψε ,Netflix 6.26.1 build 15 31696 (arm-v7a) (Android 5.0+) αυτά για όσους έχουν το ίδιο θέμα.
καλησπέρα, έχω ένα mi pad 4 64GB το δουλεύω με ένα drone έχω προβλήματα κολλάει συνέχεια μου ζητάει να στείλω αναφορά ή να κάνω ακύρωση σε όλους τους browsers και γενικά έχω βρει το μπελά μου.
Δεν γνωρίζω πως να αλλάξω την έκδοση 10.1 σε κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο έχω επίσης και ένα red mi note 5 που αναβαθμίζετε συχνά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Spyros Mz
καλησπέρα, έχω ένα mi pad 4 64GB το δουλεύω με ένα drone έχω προβλήματα κολλάει συνέχεια μου ζητάει να στείλω αναφορά ή να κάνω ακύρωση σε όλους τους browsers και γενικά έχω βρει το μπελά μου.
Δεν γνωρίζω πως να αλλάξω την έκδοση 10.1 σε κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο έχω επίσης και ένα red mi note 5 που αναβαθμίζετε συχνά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Spyros Mz
Τι Ρομ έχεις;
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk