Mi6 νερο
- Διορθώθηκε
-
-
Το ανοίγεις από πίσω, την πλάτη , αποσυνδέεις το βύσμα της μπαταρίας, αν μπορείς να λύσεις την μητρική και ότι άλλο βγαίνει με βίδες το κάνεις και βάζεις όλα τα κομμάτια σε τάπερ με ρύζι.
Μην δοκιμάσεις να το φορτίσεις ή να το ανοίξεις !
Αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά για άνοιγμα και καθαρισμό μπορείς να το πας να το καθαρίσουν. -
Ο/H killua69 έγραψε:
λιγο που πηγα να το βαλω στην φόρτιση αλλά 0 ανταπόκριση
Προσπάθησε να βγάλεις καπάκι και να αποσυνδέσεις μπαταρία.
Μετα ρυζι, κλπ κλπ.
Καλά ειναι να το στείλεις και σε κάποιο service για καθαρισμό μπας και σωθεί. -
Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος όταν η συσκευή του πέσει σε νερό, είναι να το βάλει σε φόρτιση προτού βεβαιωθεί πως έχει εξαφανιστεί εντελώς κάθε ίχνος υγρασίας μετά από τουλάχιστον 2-3 μέρες σε ρυζάκι.
-
Update το ελυσα αλλα φαινετε σαν να εχει βραχυκυκλώσει στις επαφες και δεν..
εμμ 1 ερωτηση καποιος μαγαζι αθηνα που μπορουν να του ριξουν μια ματια; -
Αθήνα όχι αλλά Καστοριά mygad ή Θεσσαλονίκη Εύοσμος Qubestore.
-
Ακόμα και σε κατάστημα Γερμανός να το πας καθαρισμό θα ξέρουν να του κάνουν με ειδικό υγρό και να το στεγνώσουν σωστά.
Διαφορετικά δες και τα καταστήματα πιυ σου έβαλε ο @makis1024 -
-
Επειδή υπάρχουν εμφανή σημάδια , ειδικά στην τελευταία εικόνα από την εισροή νερού , καλύτερα να το δούνε ένα από τα δύο καταστήματα που είναι ειδικοί.
-
-
Update: ζει!!! το πήγα για καθαρισμό σε έναν τεχνικό ο οποίος έκανε αρκετά καλή δουλειά όλα δουλεύουν σχεδόν κομπλέ πέρα από την μπαταρία (είχε τεράστιο drain, την άλλαξα) και τα speakers κάτω και πάνω (earphone) πήγα να αγοράσω από ένα κατάστημα που ειδικεύεται σε ανταλλακτικά και δυστυχώς δεν ειχαν το κάτω ηχείο έτσι πήρα μόνο το ηχείο (earphone)
Θέματα τα οποία έχω τώρα μερικά Freeze's σε διάφορες δουλειές πχ ενώ είμαι ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να κάνει reboot μόνο του
Random reboots (λύθηκαν νομίζω με επαναφορά εργοστασιακών)
Κάτω speaker
Περίεργη αύξηση θερμοκρασίας (πχ ενώ δεν το δούλευα βαραγε 50+ ενώ η μπαταρία έλεγε 26 και όντως δεν ήταν ζεστή η μπαταρία μόνο η μητρική) -
Καλοδούλευτο και πάλι
Δεν δοκιμάζεις να του περάσεις και μία fastboot rom, ειδικά εάν έχεις ξεκείδωτο bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0