Καλημέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα με το band 3. Έχω το MI FIT 3.4.6 ενώ στο ρολόι έχω περάσει το ελληνικό Firmware 1.5.0.2. Όταν ανοίγω το MI FIT μου γράφει "Γίνεται σύνδεση" αλλά δυστυχώς δεν συνδέεται. Όταν τώρα ανοίγω το Gadgetbridge και συνδεθώ (συνδέεται κανονικά με αυτό), μετά ανοίξω το MI FIT τότε συνδέεται κανονικά. Κάνω τη δουλειά μου και έτσι , απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση να μπορώ να συνδεθώ στο MI FIT χωρίς να ανοίξω πριν και συνδεθώ με το Gadgetbridge. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
-
-
Κάνε απεγκατάσταση το GadgetBridge και δες αν συνδεθεί κανονικά μετά στο Mi Fit!
-
lallasgr σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου , αλλά δυστυχώς ούτε και με το GadgetBridge απεγκατεστημένο δεν μπορεί να συνδεθεί.
-
Μερικές φορές παίρνει λίγη ώρα για να συνδεθεί! Αν θες άστο καμιά ώρα να ρολάρει και βλέπεις τι γίνεται!
Δες μήπως κάνεις και μια εκκαθάριση την cache του Mi Fit για να φορτωθεί εκ νέου! -
Καλησπερα παιδιά. Έχω το MI FIT 3.4.6 ενώ στο ρολόι έχω περάσει το ελληνικό Firmware 1.5.0.2. Εχω τα εξής θέματα. Τρώει πολυ μπαταρία γιατι μετράει βήματα απόσταση θερμιδες κτλ και θέλει καθε 2 το πολύ μερες φόρτιση. Δεν λειτουργεί η εύρεση κινητού στο mi band και τέλος οταν ανοίγω το mi fit μου βγάζει στην μπάρα του κινητου το εικονίδιο του. Αν το σβήσω το εικονίδιο, ή πατήσω εκκαθάριση εφαρμογών για να τρέχει πιο γρήγορα το κινητό χάνεται η σύνδεση. Πως μπορώ να τα διορθώσω;
-
να ρωτήσω και εγώ κάτι.
σκέφτομαι να το παραγγείλω απο gearbest. εχουν προσφορά το international version. παίζει ρόλο αυτό, ή δεν έχουμε θέμα για να περάσουμε τα ελληνικά και ακολουθείται η ίδια διαδικασία; -
Ο/H thanasisk έγραψε:
να ρωτήσω και εγώ κάτι.
σκέφτομαι να το παραγγείλω απο gearbest. εχουν προσφορά το international version. παίζει ρόλο αυτό, ή δεν έχουμε θέμα για να περάσουμε τα ελληνικά και ακολουθείται η ίδια διαδικασία;
-
Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή με τη νέα αναβάθμιση του mi έκανε και εμένα τα δικά του και γύριζε σε Αγγλικά και πάλι, έχω κάνει ακριβώς οτι λέει ο οδηγός απεγκατέστησα και έβαλα το mi του γιατρού έβαλα το notify αφού έβγαλα το gadgetBrige και μετά έκανα αναβάθμιση στο firmware. Όλα καλά απλά τις ειδοποιήσεις τις βγάζει με greeklish ενώ όλα είναι στα ελληνικά. Αυτό το firmware το δούλευα και πριν κάνει update το ΜΙ και @@@ το σύμπαν και ήταν καλά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει.... Γιατί είχα καλομάθει με τα ελληνικά....
-
-
Δοκίμασε να το βάλεις η με gadget Bridge η με notify δεν μπορεί ένα από τα 2 θα στο περάσει...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Το πέρασε με gadget.
Προσπαθώ να δουλέψω το mi band tools η το fit notifications για να αλλάξω τον τύπο της δονησης η να αγνοήσει τις ειδοποιήσεις σε γκρουπ του watsaap πχ. Το έχει καταφέρει κανείς; -
Καλησπέρα.Οταν κάνω εύρεση κινητού από το mi band το κινητό δεν βγάζει κανένα ήχο... Καμία ιδέα κάποιος????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0