όλα οκ!restart ήθελε! ευχαριστώ πολύ!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τι έγινε τελικά την είδε την SIM Card ?
Συνήθως με ένα Reboot είναι οκ.
[Miui 10 8.8.16] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα! Είμαι στην 8.8.2 εδώ και 20 μέρες περίπου. Δεν έχω κάνει το update λόγω που εδώ που είμαι χρειάζομαι τα data. Μπορώ τέλος μήνα ή αν καταφέρω αυτή την βδομάδα να πάω κάπου με WiFi να πάω κατευθείαν στην τελευταία;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία. Πότε είναι καλύτερα να γίνεται το wipe cache & dalvik cache, ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ την εγκατάσταση της rom;
-
πριν οπωσδήποτε, αλλά και μετά
-
Καλησπέρα την 8.8.23 εμείς που δεν είμαστε vip θα την περάσουμε μέσω twrp
-
-
Καλό θα ήταν στις aroma να γίνεται πριν. Σε ότι αφορά την ROM αυτή καθαυτή δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.Ο/H drivth έγραψε:
ερώτηση που πάντα είχα απορία : πριν η μετα το flash γίνονται τα wipes??Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Υπάρχει καποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για double tap να δουλευει σωστα στο miui 10? Η ρομ έχει επιλογη για αναμα οθονης μονο με double tap για να σβήνει δεν βρίσκω κατι σε double tap. Ειχα περάσει ενα που λεγεται στο playstore διπλη βρύση. Σε miui 9 δουλευε καλα. Σε miui 10 για να δουλεψει πρεπει να εχω για ταπετσαρία ενα σχεδιο του προγράμματος αλλιώς μολις βαλω δικη μου φωτο για ταπετσαρία απενεργοποιειται το double tap.
-
Ο/H gripas4 έγραψε:
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ στο Mi8 SE (Sirius). Το πρόβλημα με το μαύρο φόντο υπάρχει στις δύο τελευταίες εκδόσεις ενώ το fc των sms εμφανίστηκε στην 8.8.16. Καμία ιδέα για να μην προβούμε σε factory reset?Ο/H vasilhs έγραψε:
Τό έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και δύο ROM μόνο με factory reset το ξεπέρασα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο...;
-
Παιδια να κανω μια ερωτηση καθοτι ασχετος, για να περασω αυτη την ρομ πρεπει να εχω ξεκλειδωση bootloader.
Το τηλεφωνο ειναι το RedMi 6A (Cactus).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες