[Miui 10 8.8.16] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Δες εδώ ενα γενικό οδηγό εγκατάστασης
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
Ο/H thodorisls έγραψε:
έχει κανένας θέμα στην καινούργια ρομ να μην έχει όνομα το security και οι επαφές? και μου κάνει και force close τα μυνήματαΟ/H gripas4 έγραψε:
Καμία ιδέα μπας και γλιτώσουμε το factory reset...?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το Mi8 μου!
-
Καλημέρα
Το έβαλα σε Mi MAX Pro (Helium) με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και factory reset γιατί ήμουν σε 9
Όταν bootrare ζήτησε ενεργοποίηση αλλά ήταν στα ελληνικά και το πληκτρολόγιο δεν άνοιγε.H λύση που βρήκα ήταν να γράψω το PASS του wifi στο πεδίο του κωδικού MIU και να το κάνω copy/paste.
Ερώτηση έχω ΤWPR 3.1 χρειάζεται μέσα από το ARΩMA να επιλέξω flash recovery ? υπάρχει κάτι πιο νέο? -
-
-
Ο/H argi73 έγραψε:
Καλημέρα
Το έβαλα σε Mi MAX Pro (Helium) με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και factory reset γιατί ήμουν σε 9
Όταν bootrare ζήτησε ενεργοποίηση αλλά ήταν στα ελληνικά και το πληκτρολόγιο δεν άνοιγε.H λύση που βρήκα ήταν να γράψω το PASS του wifi στο πεδίο του κωδικού MIU και να το κάνω copy/paste.
Ερώτηση έχω ΤWPR 3.1 χρειάζεται μέσα από το ARΩMA να επιλέξω flash recovery ? υπάρχει κάτι πιο νέο?
-
Ο/H mrdj2k έγραψε:
Ο/H thodorisls έγραψε:
έχει κανένας θέμα στην καινούργια ρομ να μην έχει όνομα το security και οι επαφές? και μου κάνει και force close τα μυνήματαΟ/H gripas4 έγραψε:
Καμία ιδέα μπας και γλιτώσουμε το factory reset...?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το Mi8 μου!
-
Ο/H mrdj2k έγραψε:
Κάποια ιδέα για το δικό μου πρόβλημα; κάποιος moderator ισως;;
-
Θα έχει σήμερα καινούργια ρομ;
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
έχει κανένας θέμα στην καινούργια ρομ να μην έχει όνομα το security και οι επαφές? και μου κάνει και force close τα μυνήματα
Δεν ασχολήθηκα όμως μιας και έχουμε πολύ πιο σοβαρά bugs όπως μόνιμο force close σε SMS και μαύρο φόντο στις ρυθμίσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες