Διαφήμιση

4g+ & Μι 8

• Ο/H babis306 έγραψε:

Καλησπερα παιδια, τι ταχυτητες ακριβως πιανει το 4G+? Εμενα δειχνοντας σκετο 4G επιασε 114Mbps down και 18,1 up.
      Και για του λογου το αληθες ενα screenshot. Περιοχη Αμυνταιου.
      Συγνωμη ξεχασα εταιρεια Cosmote.
      Εισαι σε 4g σωστή η ταχύτητα σου.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Germak: Post edit removed + symbol ().

• @Germak οπως βλεπεις ομως γραφει 4G και οχι 4G+. Οποτε οπως λενε πολλοι εδω μαλλον ειναι θεμα του εικονιδιου......
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Sorry εβαλα κατά λάθος το + στο προηγούμενο post.
      Για τις ταχύτητες δες εδώ.
      How fast is 4G? - 4G speeds and UK network performance
      Εκεί που αναφέρει 4g lte advanced είναι το λεγόμενο 4g plus.
      Τα mi8 δεν έπιαναν 4g.
      Με το τελευταίο update
      μάλλον πέρασαν το c.a και δουλεύει πλέον.
      Το εικονίδιο είναι κάτι σχετικό.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Germak έγραψε:

Εισαι σε 4g+
      4G+??? Οι ταχύτητες αυτές είναι και του 4G.
      Mε cosmote σε κινητό 3ετίας περίπου τόσο βγάζει καθημερινά

edit: Τωρα διάβασα το κατά λάθος.
      Πάντως σε mix2s με COSMOTE 4G+ ακόμη και στην αναμονή την πίνει την μπαταρία.(και κλειστά δεδομένα-αρκεί να δείχνει το σήμα.)

• Κανονικά αν πιάνει 4g+ πρέπει να δείχνει και το + ... Εμένα με wind που έχω στο Γαλάτσι μόνο 4g σκέτο βλέπω πάντως... ^^
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλησπέρα σας, σήμερα κατάφερα και έκανα δοκιμή από το κέντρο Θεσσαλονίκης με 4G+ Cosmote και τα αποτελέσματα δεν θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά το αντίθετο μάλλον. Δεν ξέρω φυσικά εάν επηρεάζει το γεγονός ότι δεν είχα μεγάλο υπόλοιπο σε Data στην κάρτα Cosmote (στην χθεσινή δοκιμή 4G είχα περίπου 460MB FREE και στην σημερινή δοκιμή 4G+ είχα περίπου 200Mb FREE)
      Επισυνάπτω επίσης και δύο ScreenShots την στιγμή που το σήμα το κινητού έλεγε ότι έχει 4G+ από την εφαρμογή Network Cell Info για όποιον μπορεί να καταλάβει οτιδήποτε παραπάνω
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Όπως ανέφερα νωρίτερα σήμερα σε άλλο νήμα, σήμερα για πρώτη φορά με την τελευταία closed global beta rom που μας δόθηκε εχθές 8.12.10 έπιασα για πρώτη φορά 4G+ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με Cosmote, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα κάποια δοκιμή για να δω εάν είναι πραγματικό το 4G+ . Η συσκευή μου είναι Global

Η εντύπωση μου πάντως είναι ότι πρέπει να είναι πραγματικό σε Test που έκανα σήμερα το απόγευμα στην περιοχή που μένω χωρίς να έχω 4G+ η ταχύτητα που έπιασε ήταν 50Mb (ποτέ δεν είχα δει στο ίδιο σημείο πάνω από 20Mb)
      Η 8.12.10 dev που έβαλες είναι ίδια με την 8.12.13 που βγήκε σήμερα? Πιθανόν θα παίζει και αυτή 4g+. Σε τη δίκτυο? Cosmote? Από σταθερότητα πως πάει?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tiger30 έγραψε:

Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Όπως ανέφερα νωρίτερα σήμερα σε άλλο νήμα, σήμερα για πρώτη φορά με την τελευταία closed global beta rom που μας δόθηκε εχθές 8.12.10 έπιασα για πρώτη φορά 4G+ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με Cosmote, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα κάποια δοκιμή για να δω εάν είναι πραγματικό το 4G+ . Η συσκευή μου είναι Global

Η εντύπωση μου πάντως είναι ότι πρέπει να είναι πραγματικό σε Test που έκανα σήμερα το απόγευμα στην περιοχή που μένω χωρίς να έχω 4G+ η ταχύτητα που έπιασε ήταν 50Mb (ποτέ δεν είχα δει στο ίδιο σημείο πάνω από 20Mb)

Η 8.12.10 dev που έβαλες είναι ίδια με την 8.12.13 που βγήκε σήμερα? Πιθανόν θα παίζει και αυτή 4g+. Σε τη δίκτυο? Cosmote? Από σταθερότητα πως πάει?
      Θεωρητικά η 8.12.13 είναι η 8.12.10 που πήραμε σαν closed beta μέσα στην εβδομάδα, εγώ πάντως συνεχίζω να έχω 4g+ σε πολύ κεντρικά σημεία στην Θεσσαλονίκη, από σταθερότητα rom εάν εννοείς αρκετά καλά, γενικά δεν έχει τραγικά θέματα
    • Ο/H babis306 έγραψε:

@Germak οπως βλεπεις ομως γραφει 4G και οχι 4G+. Οποτε οπως λενε πολλοι εδω μαλλον ειναι θεμα του εικονιδιου......
      Στο Αμύνταιο που; Εγω απο Άγιο Παντελεήμονα ειμαι και δεν βλέπω.
      Mi 11i 8/256
    • @trifos και στο Αμυνταιο και στον Αγιο εχει κανονικοτατα 4g......ολη η περιοχη ειχε 4g πριν ακομα και απο την πτολεμαιδα. Το εχεις ενεργοποιησει απο τον φορεα σου? (για την ωρα μονο η cosmote εχει 4g στην περιοχη)
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • 4g έχω και εγώ με wind σε όλη σχεδόν την Αθήνα.. Αλλά 4g+ ούτε για δείγμα.. Δεν ξέρω τι παίζει...
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλησπέρα σας, σήμερα κατάφερα και έκανα δοκιμή από το κέντρο Θεσσαλονίκης με 4G+ Cosmote και τα αποτελέσματα δεν θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά το αντίθετο μάλλον. Δεν ξέρω φυσικά εάν επηρεάζει το γεγονός ότι δεν είχα μεγάλο υπόλοιπο σε Data στην κάρτα Cosmote (στην χθεσινή δοκιμή 4G είχα περίπου 460MB FREE και στην σημερινή δοκιμή 4G+ είχα περίπου 200Mb FREE)
      Επισυνάπτω επίσης και δύο ScreenShots την στιγμή που το σήμα το κινητού έλεγε ότι έχει 4G+ από την εφαρμογή Network Cell Info για όποιον μπορεί να καταλάβει οτιδήποτε παραπάνω

όταν τρέχετε speedtest με cosmote να επιλέγετε τον server του ote. δεν χρειώνει δεδομένα sorry για το offtopic