Διαφήμιση

MI 8 και εξέλιξη τιμών

• Προσωπικά περιμένω την 6gb /128 να πέσει κάτω από τα 400 €. Νομίζω ότι ανταποκρινεται στις ανάγκες μου με το παραπάνω
      Το Redmi Pro θα πάει είτε για επαγγελματικό είτε σε κάποιον στην οικογένεια, το ποιό πιθανό σενάριο :)
      Το explorer δεν καταλαβαίνω γιατί να το πάρω αφού δεν με ενδιαφέρει να βλέπω το εσωτερικό που έτσι και αλλιώς θα το έχω καλυμμένο με κάποια θήκη και το face id δεν μου χρειάζεται, το fingerprint με εξυπηρετεί μια χαρά.
    • Σε αναμονή είμαι και εγώ από το eglobalcentral.eu από τις 10/08 και ακόμη τίποτα δεν ακυρώνω γιατί το πήρα 365€ + 30€ μεταφορικά - 5€ κουπόνι 390€ τελική τιμή το mi8 128gb .
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Εγώ πήρα από bangood σε τιμη χώμα και τώρα είμαι στην αναμονή μόνο που ξενερώσω με αυτά που διαβάζω για bootloader ξεκλείδωμενους από Κίνα κλπ.
      Επίτι ευκαιρία καλώς σας βρήκα!!!
    • Μιας και είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι και παρακολουθούμε την εξέλιξη των τιμών καλά θα είναι να ενημερώνουμε όταν βρίσκουμε ενδιαφέρουσα τιμή, μην περιμένουμε και χάσουμε τον αρραβώνα :lol:
    • Με ευχαρίστηση το είδα σήμερα στα 360-370!
      Έτοιμος είμαι να κάνω την παραγγελία.... έχω και ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο το οποίο στην Ελλάδα είναι δεν είναι πέντε συνολικά και μάλλον θέλει ( τι μάλλον σίγουρα) θέλει κεφαλάρι μηχανής.
      Όχι δεν είμαι κεφαλαιοκρατης εργασία 18 ώρες την ημέρα x 365 ημέρες αντε λίγες μέρες διακοπές.
      Τι κάνω τώρα, παραγγελνω το κινητό ή περιμένω λίγο μήπως και κατέβει και άλλο η τιμή εν όψει 8/256??
      Να περιμένω κιόλας να ανοιχτεί η μηχανή μπας και μας βγει κανένα κοστολογιο δυσβασταχτο και ποιος ακούει την κυρά μετά που πήγα και πήρα κινητό ??
      Ιδού η Ρόδος... =O 8o :P :roll: :idea:
    • Ο/H flytouch1111 έγραψε:

Με ευχαρίστηση το είδα σήμερα στα 360-370!
      Έτοιμος είμαι να κάνω την παραγγελία.... έχω και ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο το οποίο στην Ελλάδα είναι δεν είναι πέντε συνολικά και μάλλον θέλει ( τι μάλλον σίγουρα) θέλει κεφαλάρι μηχανής.
      Όχι δεν είμαι κεφαλαιοκρατης εργασία 18 ώρες την ημέρα x 365 ημέρες αντε λίγες μέρες διακοπές.
      Τι κάνω τώρα, παραγγελνω το κινητό ή περιμένω λίγο μήπως και κατέβει και άλλο η τιμή εν όψει 8/256??
      Να περιμένω κιόλας να ανοιχτεί η μηχανή μπας και μας βγει κανένα κοστολογιο δυσβασταχτο και ποιος ακούει την κυρά μετά που πήγα και πήρα κινητό ??
      Ιδού η Ρόδος... =O 8o :P :roll: :idea:
      Πήδα!!!! :thumbsup:

Η τιμή πιστεύω θα είναι κοντά στα 350 για αρκετό καιρό. Αυτό που θα αλλάζει κάθε 10-15 ημέρες είναι η έκδοση.
      Πρίν ήταν το 6/64 China...τώρα είναι το 6/64 Global, σε λίγο θα είναι το 6/128 Global...και σε λίγο θα σκάσει και το 8άρι....
      Εάν δεν βιάζεσαι, περίμενε κάνα 15ήμερο ακόμα. Τα χρήματα που θα δώσεις πάλι 350+ θα είναι, αλλά λογικά θα πάρεις περισσότερα.

Πάντως, τα 6γίγα Ram είναι ήδη υπερβολή. Δεν ξέρω εάν αξίζει να περιμένεις να ρίξουν τιμή τα 8.
      ΝΑ περιμένεις τον παραπάνω χώρο ίσως έχει νόημα. Αλλά την παραπάνω ram...για μένα δεν έχει αξία.
      Για να εκμεταλλευτεί το Android τα 8γιγα (άν ποτέ...), πρέπει να περάσουν ακόμη 2 χρόνια. Θα είσαι έτοιμος για νέο μοντέλο. ^^
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Δεν το διατύπωσα σωστά, δέν με ενδιαφέρει καθόλου το 8/256 και γι αυτούς τούς λόγους που ανέφερες. Το ανέφερα ως πιθανότητα να πέσει η τιμή στο 6/128 εν όψη άφιξης του 8/256.
      :thumbsup:
    • Ο/H flytouch1111 έγραψε:

Δεν το διατύπωσα σωστά, δέν με ενδιαφέρει καθόλου το 8/256 και γι αυτούς τούς λόγους που ανέφερες. Το ανέφερα ως πιθανότητα να πέσει η τιμή στο 6/128 εν όψη άφιξης του 8/256.
      :thumbsup:
      Δεν νομίζω να πέσει κάτω από 350 με priority το 6/128 Global. Εκεί θα είναι ο πάτος του πιστεύω.
      Θα έχει 1-2-3-5 ευρώ διαφορά από το 6/64.
      Για Global μιλάμε πάντα ε.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • μια χαρά είναι η τιμή του έτσι και αλλιώς, περίμενα να πέσει κάτω από τα 400 μην είμαστε και πλεονέκτες, θα περιμένω λίγες μέρες να δω τον λογαριασμό του συνεργείου και μετά θα αποφασίσω είναι ποιό σόφρων :)
    • τσιμπησε λίγο η τιμή του 6/128 ένα 20€ επάνω μάλλον επειδή εξαντληθηκε το μπλε χρώμα και έχει ζήτηση.
      Έχει μέλλον η υπόθεση μετά και με τα διμηνα κλειδωματα για να δούμε ποιό κινητό τελικά θα επιλέξουμε
    • Διαφήμιση
    • 479€ στην Ελλάδα..
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...