ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
πρωινοί πρωινοί... επανέρχομαι σε επανεκκίνηση του τηλεφώνου από εχθές το βράδυ και περνώντας την δίκη μας ρομ έχασα το tach της οθόνης και δεν εχω καμία ανταπόκριση , ούτε σε twrp ούτε στην κανονική, καμιά συμβουλή? ειναι bag? αν περάσω την clobal θα διορθωθεί?
EDIT: Ξαναπέρασα το twrp και επανήλθε λογικά πρέπει να έχει ασυμβατότητα το twrp 3.21 klp πάω για κάποιο άλλο γιατί έχω την εντύπωση ότι θα ξανασυμβεί
EDIT στο EDIT λοιπόν πέρασα άλλο twrp και μετά από επανεκκίνηση δημιουργεί προβλήματα ασυμβατότητας στην δική μας rom, οπότε όσοι δεν το κατέχουν και είναι λιγόψυχοι προτείνω μόνο clobal με μεγάλη προσοχή πράγμα που και εγώ μόλις έκανα. Και κάτι τελευταίο δεν θέλω να σκέφτομαι αν ο επεξεργαστής του τηλεφώνου δεν ήταν snapdragon μετα τοσα τεστ. -
Χαιρεται!!
Έχω ένα ΜΙ8 από τον Αύγουστο αγορασμένο με ξεκλείδωτο bootloader από τo gearbest. Δεν είχα πάρει χαμπάρι όμως τίποτα από όλα αυτά όποτε απλά πέρασα twrp και μια developer rom που βρήκα εδώ στο φόρουμ.
Τώρα, για να πάω στη stable miui10, θα πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες από το πόστ εδώ και να το κλείδωσω και ξεκλείδωσω ξανά με τον λογαριασμό μου; Η μπορώ να την περάσω όπως είμαι;
Επίσης, εάν ακολουθήσω τη διαδικασία αυτή, θα υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος για brick της συσκευής μου μετά;
Ευχαριστώ !! -
Ναι κλείδωμα , ξεκλείδωμα με China fastboot rom. Κίνδυνος θα υπάρχει για κλείδωμα όσο θα είσαι με global rom ή custom rom , αλλά απλά ξεκλειδώνεις εφόσον έχεις ξεκλειδώσει μια φορά νόμιμα...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι κλείδωμα , ξεκλείδωμα με China fastboot rom. Κίνδυνος θα υπάρχει για κλείδωμα όσο θα είσαι με global rom ή custom rom , αλλά απλά ξεκλειδώνεις εφόσον έχεις ξεκλειδώσει μια φορά νόμιμα...
-
Ο/H teddukos94 έγραψε:
Αν είμαι με κάποια stable όμως, θα έχω πρόβλημα;
Κάνε αυτά που σου προτείνει ο Μανώλης @makis1024. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H teddukos94 έγραψε:
Αν είμαι με κάποια stable όμως, θα έχω πρόβλημα;
εννοώ για μετά, εάν θα έχω πρόβλημα πάλι.. -
Τι εννοείς , περνάς μια fastboot China με ίδιο anti level με την τιμή που έχει τώρα το κινητό , με την επιλογή στο mi flash clean all , με το που ανοίξει σε China rom κλειδώνεις με την επιλογή fastboot oem lock. την τιμή anti του κινητού την τσεκάρεις μέσω fastboot getvar anti , δεν παίζει σημασία stable ή developer και στις δύο ξεκλειδώνει ο bootloader μετά τις αναγκαστικές ώρες αναμονής ,απενεργοποιείς αναβαθμίσεις , μετά από 720 ώρες ξεκλειδώνεις και περνάς global stable , developer ή custom rom προσέχοντας πάλι anti level. Το κλείδωμα μπορεί να γίνει ανά πάσα αναβάθμιση , με μεγαλύτερη πιθανότητα σε official global και με μικρότερη σε custom xtrv η Xiaomi.eu, εφόσον όμως έχεις ξεκλειδώσει εσύ νόμιμα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα διότι ξεκλειδώνεις πάλι, ή μήπως θέλεις να συνεχίσεις τις αναβαθμίσεις xtrv χωρίς να έχει προηγηθεί νόμιμο ξεκλείδωμα;;; Και σε περίπτωση που κλειδώσει να τρέχεις για Testpoint και edl authorized account;
-
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση...πέρασα εχθές την τελευταία custom Rom eu Dev .
Επειδή δεν έχω εμπειρία στις custom roms είναι φυσιολογικό να καθυστερήσει να ανοίξει το τηλ λιγο περισσότερο σε σχέση με την official Rom?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια φορά κατά τη πρώτη εκκίνηση. Μετά όχι. Πόσο σου κάνει να ανοίξει;
-
Για την ακρίβεια 1 λεπτό και 25"..Φοβάμαι μήπως κάτι δεν έγινε σωστά στην εγκατάσταση......?
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μια φορά κατά τη πρώτη εκκίνηση. Μετά όχι. Πόσο σου κάνει να ανοίξει;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρέπει να το ανάφερε και άλλος εδώ ότι αργή να ανοίξει η συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες