ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H nick1967 έγραψε:
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, η συσκευή με eu clobal ανοίγει σε 15 δεύτερα και όχι σε ένα λεπτό ούτε ενάμιση.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μάλιστα..
.για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει κάτι λάθος καλύτερα να κάνω τα πάντα από την αρχή...
θα μπορούσε κάποιος αν έχει την ευγενική καλοσύνη να γράψει εν συντομία τι πρέπει να κάνω; (Εννοώ τα βήματα)
(Είμαι ξεκλειδωτος με δικό μου account ,με miui 10 8.9.24 dev eu και twrp recovery, Mi8)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σου το χω γράψει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εννοείς αυτό που λες "κάνε ένα format data " ? Και μετά τι; Κάνω την διαδικασία φλασαρωντας πάλι twrp με dos κτλ;
Θα ήθελες να με βοηθησεις δίνοντας λίγο πιο αναλυτικά;Ο/H demakhs έγραψε:
Σου το χω γράψει...
Περιμένω να έρθει το ειδοποιητήριογια να παραλάβω το ΜΙ8 μου αγορασμένο το china μοντέλο από banggood και στο site έλεγε ότι το κινητό θα έρθει με global rom και ota updates εγώ αν θέλω να βάλω την global dev rom τι βήματα θα πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ
-
-
-
Συνήθως 15 ημέρες.
-
κάθισα διάβασα όλο τον οδηγό απολύτως κατανοητός μέχρι που είδα το ARB εκεί λίγο φρίκαρα πήγα και πιο πίσω στο φόρουμ να διαβάσω μπας και καταλάβω άλλα κόλλησα, αν εγώ φλασαρω την china dev fastboot 8.8.31 μετά θα μπορέσω να φλασαρω την τελευταία global ή το ARB που θα έχει η συσκευή θα είναι μεγαλύτερο από το ARB της global rom με αποτέλεσμα το brickαρισμα της συσκευής
-
Πρέπει να είναι το ίδιο για να μπορείς να συνεχίσεις. Αν είναι μικρότερο θα πάρεις τουβλάκι.
-
από την ρομ που θα κατεβάσω πως θα το τσεκάρω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες