ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Οπως μίλησα και με τον Κυριάκο...προτείνω να οργανωθούμε σαν φόρουμ και να στηλουμε σαν φόρουμ που είμαστε ένα ερώτημα στο en.miui.com ώστε να γίνει σωστά... Άλλο να στείλει ένας χρήστης και άλλο να στείλει ένα ολοκληρο φόρουμ... Εφόσον θεωρουμαστε δυνατό και επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Xiaomi ....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Οπως μίλησα και με τον Κυριάκο...προτείνω να οργανωθούμε σαν φόρουμ και να στηλουμε σαν φόρουμ που είμαστε ένα ερώτημα στο en.miui.com ώστε να γίνει σωστά... Άλλο να στείλει ένας χρήστης και άλλο να στείλει ένα ολοκληρο φόρουμ... Εφόσον θεωρουμαστε δυνατό και επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Xiaomi ....
Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κυριάκο βάλε...όλα καλά μόλις ξεκλειδώσα και το άλλο mi 8.... Δώσε πόνο.....Official Miui Global Beta Tester
Κυριάκο βάλε...όλα καλά μόλις ξεκλειδώσα και το άλλο mi 8.... Δώσε πόνο.....
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κυριάκο βάλε...όλα καλά μόλις ξεκλειδώσα και το άλλο mi 8.... Δώσε πόνο.....
Να είσαι καλά ρε φίλε! -
Βρε παιδιά, πείτε το ξεκάθαρα, Global με ξεκλείδωτο bootlaoder > official china rom > lock bootloader > ξεκλείδωμα με προσωπικό mi account > πέρασμα όποια ρομ θέλουμε = safe ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Βρε παιδιά, πείτε το ξεκάθαρα, Global με ξεκλείδωτο bootlaoder > official china rom > lock bootloader > ξεκλείδωμα με προσωπικό mi account > πέρασμα όποια ρομ θέλουμε = safe ?
Official Miui Global Beta Tester
Το θέμα ει άι ότι με το πέρασμα της global Tom του ξανακλειδωσε. Και μετά ξανά ξεκλείδωμα. Άρα δεν μπρικαρε αλλά άνοιξε αφού ξεκλείδωσε. Οπότε ποια ρομ πέρασε με ποιο MI flash. Σημαντικό. Δυο συνεχίζει να ισχύει πως με κλειδωμένο bootloader η China version mi8 δεν ανοίγει με global. Εν κατακλείδι. Κλείδωμα ξεκλείδωμα με δικό μας account και China rom και μετά ξεκλείδωτος όπως είσαι κάνεις ότι θέλεις.
Σημαντικό λοιπόν ότι μπρίκι εγινε επειδη το τηλέφωνο δεν είχε ξεκλειδώσει με το δικό μας account. Οπότε και σε δεύτερο χρόνο το MI unlock δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Ερώτηση. Αν είμαστε σε global ξεκλειδωτοι με δικό μας account όλα official και μέσω fast boot κάνουμε fadtboot oem lock και κλειδώσει δεν θα ανοίξει το τηλεφωνο?
Τουλάχιστον βέβαια με το δικό μας λογαριασμό αν δεν ανοίξει μπορούμε να ξεκλειδωσουμε πάλι και να μπουταρει.
Είναι πολύ σημαντικό να κινηθεί το φόρουμ και η διαχείριση συνολικά. Έχουμε δύναμη και έχουν δίκιο τα παιδιά. Συν 1000 από εμένα....
Με αυτά και με αυτά με τόσες συγκινήσεις και περιπέτειες θα με κάνετε να το πάρω και εγώ.... Δεν γίνεται να τα χάνω αυτά
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@Octaviastikos πες μου Ρομ (έκδοση) και Mi flash που χρησιμοποίησες. -
Την 8.7.26Official Miui Global Beta Tester
Αρχισε να μπαινει το νερο στο αυλακι.....πιο αναλυτικα παιδια δηλαδη :
Global με ξεκλείδωτο bootlaoder > με το mi flash περνάμε official china rom ( οποιαδήποτε? ) > lock bootloader > ξεκλείδωμα με προσωπικό mi account > και απο την china rom πέρασμα όποια ρομ θέλουμε = safe
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες