Στείλτε μου σε πμ, chat, link για να τις ανεβάσω αύριο στο mega.nz και να προστεθούν στην πρώτη σελίδα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕρωτησεις οπως..?Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μπράβο εγώ ήμουν βεβαίως ότι δεν θα έχει Θέμα ο Κυριάκος όπως και τα άλλα παιδιά με China rom.
Και πρέπει βέβαια να γίνει ερώτημα επισημα απο το φόρουμ στην xiaomi μήπως μπορούν να λυθούν όλες μας οι απορίες.
Γιατι τι παραπανω εχει η ομαδα διαχείρισης απο τους αλλους? κοινοι θνητοι ειναι και αυτοι!Ο/H linuxilakis έγραψε:
Γιατί δεν μπορεί να είναι κλειδωμένος ο bootloader στη global πχ. Μήπως φταίει το MI flash για την όλη κατάσταση. Τι προτείνει η xiaomi για τα brick κινητά που είναι πάρα πολλά. Επίσης αν μπορούμε να πιεσουμε και εμείς όπως οι Ρώσοι να δώσουνε σε κάποιους λογαριασμούς να ξεμπρικαρουν..?? Από την άλλη μια και εσύ είσαι μέσα στις ομάδες και στα φορά μπορείς και εσύ να σκεφτείς και να δρασεις ώστε να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Η έστω να βρούμε τις τρύπες να τα διορθωνουμε .
Με τιμά που με ρωτάς αλλά η ομάδα διαχείρισης νομίζω πως ξέρει καλύτερα από το κάθε κοινό θνητό τι μπορεί να ρωτήσει. Τα θέματα όπως και με το Redmi note 5 είναι υπαρκτά.
Ας πούνε και τα άλλα παιδιά τις γνώμες τους.
Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ την δικαιολογία που μπορεί να ακουστεί... ας έπαιρνες global version ... Πρώτον δεν το ήξεραν τα παιδιά και δευτερον απέδειξαν ότι μιλάμε για τον ίδιο κωδικό.. Άρα κάτι συμβαίνει. Τουλάχιστον ας ξεκαθαρίσει ότι δεν γίνεται να το ξέρουν οι επόμενοι που αγοράζουν.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk