ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
-
Καλημερα και καλο μηνα.Εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες και εχω περιπου καταλαβει τι παιζει με τις εκδοσεις αλλα εχω μια απορια.Βασικα ειμαι υποψηφιος αγοραστης ενος Mi8 και σκεφτομαι για αγορα της καθαρα Global version.Που αναγραφεται με κοκκινα γραμματα στο πλαι και εχει αγγλικους χαρακτηρες στο πισω μερος της συσκευασιας.
Αν παρω το συγκεκριμενο προιον θα πρεπει να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια για ξεκλειδωμα bootloader κτλ οπως αναγραφεται στην πρωτη σελιδα η θα ειμαι μια χαρα ετσι? Θα εχω φοβο μηπως brickαρει η συσκευη σε μελοντικη αναβαθμιση? Προοριζεται για νορμαλ χρηση το τηλεφωνο. Ουτε πολλες δοκιμες ουτε πολλα ξεσκαλισματα. Χρησιμοποιω ομως τραπεζικες εφαρμογες καθως και paypal. Ολα αυτα θα μπορω να τα κανω με ασφαλεια με την global version? Επισης θα μπορω να βαλω gcam στην κανονικη global version, ετσι?
Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι χρηστης Iphone εδω και μια δεκαετια.Aπο android λειτουγικο γνωριζω μονο απο την τηλεοραση.Ευχαριστω! -
Όλα γίνονται.
Το ξεκλείδωμα προτείνεται και θα το κάνεις με το καλό.
Με τη global μπορείς να παραμείνεις χωρίς να έχεις μειονεκτήματα. -
Στην Global version ερχεται με κλειδωμενο bootloader αλλα ειναι με ξενο προφιλ,ετσι? Δηλαδη προτεινετε να κανω unlock και μετα lock με το δικο μου. Μιλαω σωστα?Γινεται να ερθει με unlock η global version?
-
Στις china version ως συνήθως έρχεται με παράνομο τρόπο ξεκλείδωτο με global rom και με Mi λογαριασμό άγνωστό προς εμάς. Εσύ θα πάρεις την global version θα έχει κλειδωμένο bootloader (κάνε τον έλεγχο πρώτα) δημνιουργείς λογαριασμό ή προσθέτεις τον υπάρχουν τρέχεις το unlock tolls και σε 360 ώρες θα έχεις ξεκλειδώσει με τον δικό σου λογαριασμό.
-
Κλειδωμένος χωρίς προφιλ. Εσύ ξεκλειδώνεις με το δικό σου λογαριασμό.
-
Συνοπτικα λοιπον ο στοχος μας ειναι η συσκευη να ειναι μονιμα ξεκλειδωτη?
-
Ναι. Για παν ενδεχόμενο...
-
Ξεκλειδωτο ομως δεν χανω το face unlock?
Δεν θα εχω λιγοτερη ασφαλεια αν χρησιμοποιω εφαρμογες internet banking, paypal κτλ? -
Ο/H james. έγραψε:
Ξεκλειδωτο ομως δεν χανω το face unlock?
Δεν θα εχω λιγοτερη ασφαλεια αν χρησιμοποιω εφαρμογες internet banking, paypal κτλ?
Όσο για την ασφάλεια των εφαρμογών internet banking, εφόσον έχεις ισχυρούς κωδικούς είσαι ως επί το πλείστον ok. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το κλείδωμα του bootloader προστατεύει τη συσκευή μόνο από το να την πάρει κάποιος και να φλασάρει εκ νέου, καθαρό το λογισμικό (ή απλά να χρησιμοποιήσει recovery), προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σου. Βεβαίως αυτό σε προστατεύει μόνο από τους μη ειδικούς, αν κάποιος έχει γνώση, τότε το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ το ίδιο.
Από εκεί και πέρα ως γνωστόν κανένα κλείδωμα δεν είναι πιο ισχυρό από την κοινή λογική και κάποιους βασικούς κανόνες ασφάλειας που ούτως ή άλλως πρέπει να ακολουθεί ο χρήστης. -
Σχετικα με το Mi9 αν ειναι και αυτο global version καλο ειναι να ξεκλειδωθει ο bootloader η μονο για Mi8 ισχυει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες