Χαχαχ έπεσες στην περίπτωση του σαλονικιου που ζει στην Αθήνα... Το θέμα είναι ότι θέλω όπου πάω να βρίσκει κ την περιοχή το κλασικό δηλ.. Το GPS το έχω κομπλέ..
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Αν βάλω περιοχή Ινδία δουλεύει κανονικά η περιοχή στον καιρό, αν έχω Ελλάδα τπτ, τι φάση ξέρουμε;;
-
GDPR είναι η αιτία.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Που σημαίνει φίλε;
-
Προστασία προσωπικών δεδομένων της ευρωπαϊκής ένωσης...
-
Κ όλα τα άλλα κιν γιατί δεν έχουν θέμα;;;
OffTopic -
Επειδή δεν έχουν miui...
-
Πιο σωστά επειδή μπορεί ο προμηθευτής/εταιρεία κατασκευής να έχει μεριμνήσει ώστε να παρέχει εφαρμογές συστήματος (στο εκάστοτε οικοσύστημα Android της ΧΨΖ εταιρείας) που να εναρμονίζονται με τις τελευταίες δεσμευτικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο MIUI, επειδή πρόκειται για αμιγώς κινέζικο οικοσύστημα, κάποιες εφαρμογές όπως τα Θέματα, η stock/system εφαρμογή του καιρού, το face unlock κτλ δεν εναρμονίζονται πλήρως με το GDPR με αποτέλεσμα όταν το σύστημα ανιχνεύει region σεταρισμένο από το χρήστη εντός ΕΕ, να απενεργοποιεί τις εν λόγω επιλογές, ώστε να μην προκύπτουν νομικά θέματα για την εταιρεία κατασκευής. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής της εταιρείας, δεν φταίει ο χρήστης (παρόλο που αυτός...πληρώνει την...νύφη) και το "πρόβλημα" συνήθως λύνεται είτε με αλλαγή του region, είτε με την εγκατάσταση κάποιας custom ROM με china source (όπως είναι η XTRV πλέον ή και η xiaomi.eu).Ο/H amavroudis έγραψε:
Επειδή δεν έχουν miui...
-
Έγραψες...
Πιο αναλυτικά πεθαίνεις. -
2 ακομα ερωτησεις στα sms για να γραφεις κανονηκα πολους χαρακτηρες και οχι 18-20 και μετα να στο πηγαινει σε 2πλο,τι πρεπει να κανουμε?επισης εχουμε κανεναν οδηγο για ροοτ?
-
-
αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα,στις ρυθμισεις που?κοιταξα σιμ κ δικτυα αλλα δεν εχει κατι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες