Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Βρε μέχρι να το πάρω στο χέρι μου δεν πιστεύω τίποτα μετά από ότι έχω ακούσει...
Υπομονή μόλις έφυγε από Ολλανδία.......
Να σαι καλά για την ενημέρωση -
Τελικά μετά μια μέρα καθυστέρηση παρέλαβα σήμερα το νέο μου κινητό Mi8 Global Version απο το Banggood. Λοιπόν το κινητό ήρθε με ζελατίνα !!! δεν μπορούσα να το πιστέψω διότι σε ερώτηση που τους είχα κάνει για το China Model όταν τους ζήτησα να σταλεί σφραγιστό με την ζελατίνα μου είχαν πεί ότι δεν γίνεται, τέλος πάντων όλα καλά νομίζω. Για όποιον ενδιαφέρται το Product code του κινητού στο Banggood είναι το 1325618
Σε λίγο θα δοκιμάσω και Unlock και ελπίζω σαν μέλος της Global Beta team να μην χρειαστεί να περιμένω 2 μήνες !!
Θα ενημερώσω -
Καλορίζικο.... περιμένουμε νεότερα....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το ταμπελάκι στο πίσω μέρος του κουτιού, αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ να δούμε κωδικό μοντέλου ?
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Τελικά μετά μια μέρα καθυστέρηση παρέλαβα σήμερα το νέο μου κινητό Mi8 Global Version απο το Banggood. Λοιπόν το κινητό ήρθε με ζελατίνα !!! δεν μπορούσα να το πιστέψω διότι σε ερώτηση που τους είχα κάνει για το China Model όταν τους ζήτησα να σταλεί σφραγιστό με την ζελατίνα μου είχαν πεί ότι δεν γίνεται, τέλος πάντων όλα καλά νομίζω. Για όποιον ενδιαφέρται το Product code του κινητού στο Banggood είναι το 1325618
Σε λίγο θα δοκιμάσω και Unlock και ελπίζω σαν μέλος της Global Beta team να μην χρειαστεί να περιμένω 2 μήνες !!
Θα ενημερώσω
Το κινεζικό έρχεται χωρίς ζελατίνα γιατί το ανοίγουν να περάσουν την rom
έτσι έχω ενημερωθεί από το support τους. -
Ο/H paulpap01 έγραψε:
σαν μέλος της Global Beta team
-
Καλορίζικο καταρχάς.
Οπότε μας λύθηκε και αυτή η απορία σχετικά με τις global version συσκευές του Banggood.
Το Banggood στέλνει Global Version συσκευές, αρκεί βέβαια να βάλουμε στο καλάθι μας τη σωστή έκδοση. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H paulpap01 έγραψε:
σαν μέλος της Global Beta team
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το ταμπελάκι στο πίσω μέρος του κουτιού, αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ να δούμε κωδικό μοντέλου ?
-
Μια από τα ίδια βλέπω... κινεζικό...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Μόλις έκανα και Unlock, τελικά μάλλον παίζει ρόλο το Account, δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου !!, άρα το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω την τελευταία Global Developer , θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσω
Θα ενημερώσω αργότερα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες