αφου εισαι beta tester φυσικο ειναι να σου ξεκλειδώσει κατευθειανΟ/H paulpap01 έγραψε:
Μόλις έκανα και Unlock, τελικά μάλλον παίζει ρόλο το Account, δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου !!, άρα το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω την τελευταία Global Developer , θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσω
Θα ενημερώσω αργότερα
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Μόλις έκανα και Unlock, τελικά μάλλον παίζει ρόλο το Account, δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου !!, άρα το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω την τελευταία Global Developer , θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσω
Θα ενημερώσω αργότερα
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Εχει κανείς πρόχειρο link απο την τελευταία Fastboot global developer, διότι αυτή που κατεβάζω τώρα έχει κατάληξη zip και εάν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι tgz
Ευχαριστώ -
Ο/H Germak έγραψε:
beta tester φυσικο ειναι να σου ξεκλειδώσει κατευθειαν
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Εχει κανείς πρόχειρο link απο την τελευταία Fastboot global developer, διότι αυτή που κατεβάζω τώρα έχει κατάληξη zip και εάν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι tgz
Ευχαριστώ
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα το αφήσω UnLocked αφού σαν Beta Tester καλό είναι να είναι Unlocked για να μην έχω προβλήματα με κανένα Update, άν και στο Mi5 το είχα κλειδωμένο -
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
@Octaviastikos
Το άλλαξα αφού ξεκλείδωσε και να μπρικάρει μόλις τρέξει το unlock tools θα ανοίξει η συσκευή. -
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση, γιατί πουθενά δε το είχα δει γραμμένο και δε ξέρω αν είναι σωστό. Εμφανίζει ότι έχει 2 κάμερες selfie, μια s5k3t1 και μια ov7251. Ισχύει ή είναι λάθος; Αν ισχύει πού είναι χρήσιμη η δεύτερη; Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες