ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H thanostonia έγραψε:
Εγώ στην περίπτωση που ανέφερα 2-3 post πιό πάνω τι να κάνω???
Το τελικό πόρισμα είναι πολύ κοντά αλλά δεν βγήκε ακόμα σίγουρο συμπέρασμα.
Εκτός εάν θέλεις να βοηθήσεις και μόλις σου έρθει να ξεκλειδώσεις και να φλασάρεις global fastboot με κλείδωμα. Θα έχουμε πάρει όλοι την απάντησή που τόσο καιρό ψάχνουμε.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ορίστε και το δικό μου. Ήρθε με china stable, έκανα unlock bootloader και πέρασα την global beta. Παραμένω με αυτή και με unlock bootloader.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι σε αυτά που έρχονται unlock και με global rom.
Κάτι γίνεται σε αυτές τις συσκευές. Μήπως οι μεταπωλητές αγοράζουν άδειες για ξεκλείδωμα και μετά δεν έχουν ισχύει?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H ikleos έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται η xiaomi να έβγαλε και κάποια μοντέλα με global rom και ξεκλείδωτα?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
...επίσης χθες ξεκλειδώσα άλλο ένα όπου ήρθε με την 9.5.13 global και εφόσον καναμε όλες της διαδικασίες ενώ έγραφε unlocked... δυστυχώς ξανάκλείδωσε... Με την 9.6.1 όπου έκανε update...
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ξεκλειδώσα με china και ήθελε την global να βάλει... Και του κάνει αναβάθμιση και ξανάκλειδωσε
Ήρθε με global.
Πως το κλείδωσες; Με china; Με clear all and lock;
Μετά ξεκλείδωσες όπως ήταν με China;
Μετά λες ότι του έβαλες global και κλείδωσε.
Δηλαδή κλείδωσε με το δικό σου account του beta tester;
Αν κατάλαβα καλά πες μου.
Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές. -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Για να καταλάβω ρε Γιάννη:Ήρθε με global.
Πως το κλείδωσες; Με china; Με clear all and lock;
Μετά ξεκλείδωσες όπως ήταν με China;
Μετά λες ότι του έβαλες global και κλείδωσε.
Δηλαδή κλείδωσε με το δικό σου account του beta tester;
Αν κατάλαβα καλά πες μου.
Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Μίλησα με τον Γιάννη στο τηλέφωνο.
Η συσκευή ήρθε, όπως ήρθε η δική μου και πολλών άλλων, που δεν απαίτησαν China rom και κλειδωμένο bootloader. Δηλαδή με global stable rom και ξεκλείδωτο bootloader.
Ο Γιάννης με το δικό του account του beta tester πέρασε στη συσκευή του φίλου μέσω Mi flash την κινέζικη επιλέγοντας το "clean all and lock".
Μπουταρε κανονικά χωρίς brick.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:
Άφησε τον Γιάννη να κλειδώσει με clean all and lock επειδή είναι beta tester;
Αν πάει ένα απλό μέλος να το κάνει θα μπουτάρει η συσκευή ή θα μπρικάρει;
Κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπρικάρει αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Στη συνέχεια τον άφησε να περάσει την global beta. Αλλά μόλις πήγε να κάνει αναβάθμιση η συσκευή κλείδωσε χωρίς να μπρικάρει.
Αυτά για την ώρα -
Στην China Tom δεν παίζει ρόλο αν είσαι ξεκλείδωτο ή κλειδωμένος. Αν περάσεις global είναι το θέμα.
Εγώ νομίζω ότι Παιζει το αρχείο που κατέβασε ο Γιάννης να είναι κάπου λίγο διαφορετικό???
Έφερες τι λέτε ? Μήπως υπάρχουν δύο ίδιες Ρομ με κάποια αλλαγή μέσα που το ένα κλειδώνει και το άλλο όχι?
Αν μπορεί ο Γιάννης να τσεκάρει το αρχείο που πέρασε και να μας πει από που το κατέβασε , το όνομα του αρχειου ακριβώς και πόσο μεγάλο είναι το αρχείο -
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Άφησε τον Γιάννη να κλειδώσει με clean all and lock επειδή είναι beta tester;
Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει o @Octaviastikos εάν δοκιμάσει με το miflash tool 2018.05.28, το οποίο μπορεί να κάνει και έλεγχο εάν έχεις ή όχι authorization.
Δεν χρειάζεται εγκατάσταση πας στον φάκελο mi > και τρέχεις το αρχείοaccount_auth
> βάζεις το mi account > περιμένεις το αποτέλεσμα
Πηγή ---> Xiaomi Flashing Tool Miflash v2018.5.28.0 Portable Released! Download it Here - Mi News - Mi Community - Xiaomi -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες