ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H SoNik+ έγραψε:
ρωτησα στο group μερικα πραγματα να δουμε εαν γνωριζει καποιος κατι παραπανω
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Κυριάκο βάλε...όλα καλά μόλις ξεκλειδώσα και το άλλο mi 8.... Δώσε πόνο.....
Παιδιά εγώ από την εμπειρία μου Global δεν Θα ξαναβάλω. Η Global δεν μπορεί με ξεκλείδωτο bl εκτός και αν κάνουν κάτι από την Xiaomi.
Εγώ τωρα έχω την 8.8.16 China και όλα λειτουργούν τέλια!!!! -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H SoNik+ έγραψε:
ρωτησα στο group μερικα πραγματα να δουμε εαν γνωριζει καποιος κατι παραπανω
Η μονη κλασσικη απαντηση που υπαρχει ειναι να μην επιχειρήσετε να κάνετε lock κανενα κινεζικο mi8 με global rom τιποτα παραπανω, εαν brickarate μονο με mi account authorization φτιάχνετε..Δεν υπαρχει κατι αλλο προστοπαρον ουτε γνωριζει κανεις κατι παραπανω άλλωστε η ομαδα διαχειρίσεις και γενικα οι ομαδες στο miui forum δεν μιλανε με τους devs ουτε με καποιους μεσα απο εταιρία κλπ -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μία ενημέρωση του πρώτου ποστ με τα συμπεράσματα που προέκυψαν και φυσικά να προστεθεί στους οδηγούς το θέμα για χρήση από όλους -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σΕ ΟΛΟΥΣ!
@SoNik+
Άλλο ερωτήμα:
Αποδεχόμαστε προς το παρόν (άν και έχω μία αίσθηση ότι θα είναι μόνιμο) ότι δεν μπορούμε να έχουμε Global Stable με κλειδωμένο bootloader. Θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς να διατρέχουμε κίνδυνο να μας κλειδώσει ο bootloader; Γιατί εάν μας κλειδώσει...θα ψάχνουμε authorized account πάλι.
@all
Με τον ξεκλείδωτο bootloader στην Global Stable, λένε ότι :
- Δεν περνάμε την πιστοποίηση στο Google Play
- Δεν δουλεύει το Android Pay γιατί μπλοκάρεται το NFC
- Δεν δουλεύουν οι τραπεζικές εφαρμογές
Όταν λέμε ότι δεν δουλεύουν οι τραπεζικές εφαρμογές τι ακριβώς εννοούμε; Δεν δουλεύουν καθόλου ή δεν δουλεύει μόνο η πληρωμή με NFC. Δηλαδή, κινήσεις λογαριασμών, πληρωμές από την εφαρμογή με τον "παραδοσιακό" τρόπο μπορούμε να κάνουμε;
To Android Pay το οποίο δεν δουλεύει, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο (ανέπαφων) πληρωμών με την μέθοδο των πληρωμών των τραπεζικών εφαρμογών; Δηλαδή, εφόσον δεν μπορεί να δουλέψει το NFC στο Android Pay, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορεί να δουλέψει το NFC και στις εκάστοτε τραπεζικές εφαρμογές;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σΕ ΟΛΟΥΣ!
@SoNik+
Άλλο ερωτήμα:
Αποδεχόμαστε προς το παρόν (άν και έχω μία αίσθηση ότι θα είναι μόνιμο) ότι δεν μπορούμε να έχουμε Global Stable με κλειδωμένο bootloader. Θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς να διατρέχουμε κίνδυνο να μας κλειδώσει ο bootloader; Γιατί εάν μας κλειδώσει...θα ψάχνουμε authorized account πάλι.
@all
Με τον ξεκλείδωτο bootloader στην Global Stable, λένε ότι :
- Δεν περνάμε την πιστοποίηση στο Google Play
- Δεν δουλεύει το Android Pay γιατί μπλοκάρεται το NFC
- Δεν δουλεύουν οι τραπεζικές εφαρμογές
Όταν λέμε ότι δεν δουλεύουν οι τραπεζικές εφαρμογές τι ακριβώς εννοούμε; Δεν δουλεύουν καθόλου ή δεν δουλεύει μόνο η πληρωμή με NFC. Δηλαδή, κινήσεις λογαριασμών, πληρωμές από την εφαρμογή με τον "παραδοσιακό" τρόπο μπορούμε να κάνουμε;
To Android Pay το οποίο δεν δουλεύει, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο (ανέπαφων) πληρωμών με την μέθοδο των πληρωμών των τραπεζικών εφαρμογών; Δηλαδή, εφόσον δεν μπορεί να δουλέψει το NFC στο Android Pay, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορεί να δουλέψει το NFC και στις εκάστοτε τραπεζικές εφαρμογές;
Όσο για το google pay και το NFC. Αν εισαι ροοτ μπορείς να το κάνεις να δουλέψει ακόμα και ξεκλείδωτο να είναι το κινητό........
Όσο για το αν κλειδώνει όταν παίρνεις το; αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έμεινα σε global για πολύ -
όταν είχα ροοτ το κινητό μου έκανα μια διαδικασία που έχουν οι Ρώσοι και δεν είχα πρόβλημα με το google pay . Βέβαια δεν πλήρωσα τίποτα ακόμα με το NFC. Όταν ξεκλειδώσω πάλι θα το ξανακάνω και θα δω αν λειτουργεί.
Για όποιον είναι ροοτ μπορώ να δώσω τα αρχεία και να δει αν μπορεί... -
Ο/H omek07 έγραψε:
Όσο για το google pay και το NFC. Αν εισαι ροοτ μπορείς να το κάνεις να δουλέψει ακόμα και ξεκλείδωτο να είναι το κινητό........
Καλή η πληροφορία του δίνεις, αλλά δεν είναι για όλους.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ εάν στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον θα μπορούμε να κλειδώσουμε bootloader σε global. Είναι ζωτικής σημασίας ερώτημα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
αν ψάξεις όλα γίνονται φίλε.
Αν βάλεις ροοτ βαζεος magisk ( ειναι το μονο ροοτ που λειτουργει καλα) κρύβεις το ροοτ από τις τραπεζικές εφαρμογές και όλα καλά.
Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα.
Δεν θέλω να βάλω λινκ γιατί ο καθένας θα πάει να το κάνει χωρίς να ξέρει -
Ο/H omek07 έγραψε:
αν ψάξεις όλα γίνονται φίλε.
Είναι μέχρι να σου φύγει κάνα 1000αρικάκι μέσα από την τσέπη χωρίς να το πάρεις χαμπάρι...τότε ούτε εσύ θα βάζεις...
Τέλος πάντων. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστές.
Νομίζω ότι τα ερωτήματα τέθηκαν. Όποιος έχει πρόσβαση και πηγές που μπορούν να απαντήσουν, ας μας δώσει μία σαφή απάντηση.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες