Fair enoughΟ/H pavlidisc έγραψε:
Εγώ δεν είπα ότι δεν γίνεται. Είπα ότι ΕΓΩ τραπεζική εφαρμογή σε rootαρισμένη συσκευή ΔΕΝ βάζω.Είναι μέχρι να σου φύγει κάνα 1000αρικάκι μέσα από την τσέπη χωρίς να το πάρεις χαμπάρι...τότε ούτε εσύ θα βάζεις...Ο/H omek07 έγραψε:
αν ψάξεις όλα γίνονται φίλε.
Τέλος πάντων. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστές.
Νομίζω ότι τα ερωτήματα τέθηκαν. Όποιος έχει πρόσβαση και πηγές που μπορούν να απαντήσουν, ας μας δώσει μία σαφή απάντηση.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
@pavlidisc Καλημέρα Χρηστάρα.
Έχω Global Stable, ξεκλείδωτο bootloader απο mi global store, root,
περνάει προσποίηση play store και δουλεύουν οι τραπεζικές εφαρμογές.
Nfc δε χρησιμοποιώ και δε ξέρωΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Το βραδάκι θα προσπαθήσω να μαζέψω όλα τα συμπεράσματα που βγάλαμε μέσα από τις συζητήσεις μας και να τα βάλω στο πρώτο ποστ.
-
Δεν πρέπει να προστατευτεί όμως και αυτός που δεν έχει αγοράσει ακόμα και σκέφτεται να αγοράσει;
Εάν κάποιος θέλει να δουλέψει το κινητό με global κλειδωμένο δεν θα πρέπει να ξέρει ότι ΔΕΝ γίνεται;
Εάν κάποιος θέλει να δουλέψει NFC ή άλλα που απαιτούν πιστοποίηση google, δεν θα πρέπει να ξέρει ότι ΔΕΝ γίνεται;
Εάν κάποιος δώσει 400 ευρώ και πάει να πληρώσει με NFC και φάει άκυρο, δεν θα πρέπει να τον προστατέψεις και να του πείς να μήν προχωρήσει; Εφόσον εσύ το γνωρίζεις ήδη....;
Νομίζω ότι όλα σχετίζονται. Δεν είναι το ένα ανεξάρτητο από το άλλο.
Δεν θα πω κάτι άλλο σχετικό-άσχετο εφόσον δεν το επιθυμείτε.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
H χρήση NFC, root, τραπεζικών και το σε ποιες ρομ μπορούν να λειτουργήσουν ή όχι + υπό ποιες συνθήκες, είναι ξεκάθαρα ένα νέο θέμα από μόνο του
-
Απο έγκυρη πηγή μέσα από το en.miui.com τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί το antirollback στο mi8....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δεν πρέπει να προστατευτεί όμως και αυτός που δεν έχει αγοράσει ακόμα και σκέφτεται να αγοράσει;
Εάν κάποιος θέλει να δουλέψει το κινητό με global κλειδωμένο δεν θα πρέπει να ξέρει ότι ΔΕΝ γίνεται;
Εάν κάποιος θέλει να δουλέψει NFC ή άλλα που απαιτούν πιστοποίηση google, δεν θα πρέπει να ξέρει ότι ΔΕΝ γίνεται;
Εάν κάποιος δώσει 400 ευρώ και πάει να πληρώσει με NFC και φάει άκυρο, δεν θα πρέπει να τον προστατέψεις και να του πείς να μήν προχωρήσει; Εφόσον εσύ το γνωρίζεις ήδη....;
Νομίζω ότι όλα σχετίζονται. Δεν είναι το ένα ανεξάρτητο από το άλλο.
Δεν θα πω κάτι άλλο σχετικό-άσχετο εφόσον δεν το επιθυμείτε.
Θα αναλάβεις να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα με τα ερωτήματα που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης σχετικά με την χρήση NFC, root, τραπεζικές συναλλαγές κτλ ?
Το έχεις περισσότερο και πιστεύω θα θέσεις τα κατάλληλα ερωτήματα για όλες τις περιπτώσεις -
Επειδή έχω διαβάσει πολλά και έχω μπερδευτεί.
Υπαρχει διαφορά μεταξύ Mi8 - Mi8 Global όσον αφορά την συσκευή (Harware) και την λειτουργία της.
Με ενδιαφέρει ποιο πολύ να να έχει την 800αρα μπάντα διότι με το Mi5 το καταλαβαίνω κάθε μέρα τι ειναι να μην έχει την 800αρα.
Επισης θα ήθελα μια γνώμη από τους ήδη κατόχους της συσκευής όσον αφορά το WiFi. Σε σύγκριση του Mi4c- Redmi4x - Mi5 εκεί που το Mi4c και το Redmi4x πιάνει 2 γραμμές WiFi το Mi5 δεν πιάνει καθόλου. Πως τα πάει το Mi8 στο WiFi? -
Κακώς έκανα αναφορά για το τι πρέπει να γράφει ο καθένας μέσα στο νήμα. Δεν είναι δική μου δουλειά. Ζήτω συγγνώμη απ' αυτούς που πρόσβαλα.
-
Ο/H echaosad έγραψε:
Υπαρχει διαφορά μεταξύ Mi8 - Mi8 Global όσον αφορά την συσκευή (Harware) και την λειτουργία της.
Για τα υπόλοιπα ερωτήματα, καλύτερα να ρωτήσεις εδώ ---> Global ROM Mi 8
Να κρατήσουμε αυτό το θέμα σχετικά καθαρό σε ερωτήσεις που αφορούν με το ποια ρομ το αγοράσαμε και τι πρέπει να κάνει ο κάθε κάτοχος για αλλαγή της ρομ -
Στο δικό μου χθες που δούλεψα το lte discover δουλεύε σχεδόν συνεχώς η 20 και 3Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες