Όντως ακριβοί αλλά εγγυημένα πράγματα+δυο χρόνια εγγύηση.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔυστηχως αδερφέ υπάρχει και για όλο αυτό το χαλί φταίει η μαμά εταιρία.Ο/H BanditGR έγραψε:
Είναι πραγματικά σκανδαλώδες αυτό που συμβαίνει με τις ξεκλείδωτες συσκευές που πωλούνται ελαφρά τη καρδία, με ανοχή και υπογραφή Infoquest. Ο ανυποψίαστος αγοραστής που δεν έχει (και δεν θέλει/δεν έχει λόγο να έχει) σχέση με την κοινότητα εδώ, οδεύει προς την αγορά μιας συσκευής που λόγω μη επαρκούς ενημέρωσης και λάθος χειρισμών της εταιρείας μπορεί εύκολα να γίνει brick, χωρίς την υπαιτιότητά του πελάτη, ο οποίος όμως στην τελική θα θεωρηθεί ο μοναδικός υπαίτιος για το πρόβλημα.
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.
Και η απαντηση αν δε κανω λαθος ηταν: φιλος, φιλου, γνωστου..που μου ειπε οτι..Ο/H NasDriver έγραψε:
Ρε @pavlidisc , πλάκα κάνεις, εσύ δεν τα ρωτούσες όλα αυτά 10 σελίδες πίσω στο @Octaviastikos ?
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Καλημέρα φίλε μου, θεωρητικά μέσα στην εβδομάδα (τετάρτη-πέμπτη παραλαμβάνω απο Banggood την Global Version, θα λυθούν οι απορίες μας για το ένα είναι όντως η Global Version και όχι η China με Global Rom, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι όντως η Global Version.Ο/H johnf έγραψε:
γι' αυτό και εγώ μόλις μου ήρθε από κίνα με την κινεζογκλόμπαλ ρομ
το έδωσα!! είμαι και χαζοάσχετος!! έχουμε και με άλλα προβλήματα να ασχοληθούμε.
xiaomi εγγύηση.. δεν ξέρουν ότι τόσοι πελάτες είναι αγανακτισμένοι και ότι υπάρχει αυτό
το πρόβλημα; τι να πω ταλαιπωρούν τον κόσμο τα κινεζάκια..
τουλάχιστον ξέρεις κανείς αν από banggood το Global Version είναι το επίσημο
που κυκλοφορεί σε ευρώπη-ελλάδα με κλιδομένο bootloader κτλ ή όχι;;;; γιατί ή κινεζοπονηριά με την
κινεζογκλόμπαλ ρομ έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση πολύ κόσμο και
η xiaomi που φαντάζομαι το ξέρει σφυρίζει αδιάφορα!!