ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, Εχω παραλάβει από bangood για φίλο μι8 πριν 5 μερες και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη την global stable. Το κινητό όταν ανοίγει βγάζει το unlocked οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι με τον επίσημο τρόπο. Από δευτέρα περιμένω και το δικό μου παλι από το ίδιο κατάστημα. Θεωρείται αναγκαίο να ακουλουθήσω αυτή τη διαδικασία;
Πρέπει ο καθένας σας να ξεκλειδωσει τον bootloader με το δικό του account. -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, Εχω παραλάβει από bangood για φίλο μι8 πριν 5 μερες και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη την global stable. Το κινητό όταν ανοίγει βγάζει το unlocked οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι με τον επίσημο τρόπο. Από δευτέρα περιμένω και το δικό μου παλι από το ίδιο κατάστημα. Θεωρείται αναγκαίο να ακουλουθήσω αυτή τη διαδικασία;
-
δεν ειναι ξεκλειδωμενο με επισημο τροπο απλα εχει πατσαρισμενο bootloader.
εχει κινδυνο οτι δεν σου ανηκει ουσιστικα η συσκευη -
Απλά τα πράγματα, αν έχεις ξεκλειδώσει με δικό σου λογαριασμό έχεις τον έλεγχο σε περίπτωση που σου κλειδώσει.
Μη το ψάχνετε άλλο, όλα τα άλλα είναι υποθέσεις που σιγά σιγά επιβεβαιώνονται ή απορρίπτονται από τους τολμηρούς με τις παρατηρήσεις τους. -
@miltoskartalas ξέρεις με πιο account έχει ξεκλειδώσει ο bootloader ακόμα και αν το έχουν ξεκλειδώσει με τον επίσημο τρόπο; Νομίζω πως όχι.
Αν κάτι πάει στραβά κλειδώσει η συσκευή και μπρικάρει με το άλλο account που δεν το γνωρίζεις, τι θα κάνεις τότε;
Γιατί να το ρισκάρεις; -
Ο/H Germak έγραψε:
Ο/H omek07 έγραψε:
Παντως δεν ξερω πως αλλα στο 4PDA εχουν βρει καποιον λογαριασμο που μπορει να ξεκλειδωσει 10-20 κινητα την ημερα!!!
index.php?showtopic=906971&st=9540 -
ελα καλη φαση!δεν το ειχα προσεξει αυτο...
κατι μου λεει πως μολις φτιαξουν τα δικα τους θα διαρευσει και προς τα εξω -
Προστέθηκε στο αρχικό ποστ ο οδηγός του @NasDriver για τον έλεγχο του Anti Rollback (ARB) καθώς και λινκ για τις fastboot roms που ανέβασε σε προηγούμενο ποστ ο @spideman3 .
-
Μπράβο σας παιδιά, τα πολλά λόγια είναι περιττά για όλη την προσπάθεια που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια.
-
Ξεκλείδωσα και πέρασα global stable + twrp + magisk + dm verity + fastboot format userdata και όλα δουλεύουν ρολόι.
Δεν είχα τα κότσια να το κλειδώσω τελικά με τη global stable.
Ας δοκιμάσουν οι Ρώσοι πρώτοι και αν βρουν τρόπο να μη το κάνουμε μπρίκι το παίρνω και εγώ το Ρίσκο μετά.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Δεν είχα τα κότσια να το κλειδώσω τελικά με τη global stable.
Μας ψήνεις καλά καλά και μετά νηστεία...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες