ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H Trickle έγραψε:
ναι -
γιατί σε global ,xtrv η aroma δεν θα γίνει ? υπάρχει τρόπος για παράκαμψη? ούτως η άλλως πάντα με το δικό τους χορό πάμε και από το mi3 που πήγα στο mi4 για το dual boot τότε( οι παλιοί θυμούνται ) πόσο κράτησε κάνα 2 μήνες και το έβγαλαν
αν θέλουν να πουλάνε στη xiaomi σε ευρωπη θα χορέψουν το χορό google dancing -
720h εμενα εγραψε...
-
Υπομονή φίλε. Βάλε playstore και ξεφορτώσουν τις κινεζικές εφαρμογές που μπορούν να απεγκατασταθούν. Τις υπόλοιπες βάλτες σ' ένα φάκελο.
-
Βρε παντού θα γίνει.
Bootloop λόγω κλειδωμένου bootloader δεν θα έχεις ποτέ , διότι η China rom δουλεύει ανεξαρτήτως κατάστασης bootloader , εσύ επικεντρώνεσαι μόνο στο arb.
Αυτοί που ξεκλείδωσαν νόμιμα , arb και σε περίπτωση που κλειδώσει , ξεκλειδώνουν.
Και αυτοί που παρέλαβαν ξεκλείδωτους bootloader και global rom και δεν κλείδωσαν , ξεκλείδωσαν νόμιμα μόνοι τους με δικούς τους λογαριασμούς , δεν ξέρουν από που να πρωτοφυλαχτούν. -
-
Καλησπερα και από μένα παιδιά...ήρθε πριν κάνα μήνα το κινητό και σε εμένα από alixpress και γράφει unlocked στην αρχή .....η συσκευή ήρθε με ζελατίνες και χωρίς την κόκκινη γραμμή στο κουτί... ψάχνοντας γιατί δεν κάνει αναβάθμιση στο muiu 10 είδα και διάβασα αυτό το ποστ...οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης..
1) πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την διαδικασία;
2) υπάρχει πιθανότητα να μπρικαρει σε καμία αναβάθμιση;
3)γενικά έχω ως συνήθεια να μην κάνω ενημερώσεις ,όπως και στο mi4 είχα κατεβάσει μια από εδώ και αφού πετούσε δεν ξανακατεβασα, απλά επειδή έχει τα θεματακια του gps θέλω να το κάνω αν δεν το κάνω ενημερώσεις θα μπρικαρει;
4) λόγω έλλειψης χρόνου μπορεί καποιος η μαγαζί να το κάνει με το αζημιωτο;;; Δεν ξέρω αν η τελευταία ερώτηση έπρεπε να την κάνω -
@nikosntb
Κάνε την παρακάτω διαδικασία που περιγράφω σε άλλον συμφουρίτη μας.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
όπου κολλήσεις ή έχεις απορία ρώτησε.
Για εμένα πέρασε την τελευταία china fastboot rom stable που δεν έχει ενεργοποιηθεί το ARB. Ναι κάνε οπωσδήποτε την διαδικασία. -
Επίσης να τονίσουμε ότι εδώ μέσα κανένας δε βοηθάει με το αζημίωτο (επί πληρωμή).
Μπορεί η διαδικασία να σου φαίνεται βουνό αλλά αν ασχοληθείς λίγο θα τα καταφέρεις.
Όπως σου είπα και στο pm μπορώ να σε βοηθήσω εγώ ή οποιαδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ είναι διαθέσιμο μέσω teamviewer αν δεν τα καταφέρεις.
Χθες παρέλαβε ένας φίλος το 6/256 από Banggood. Αν και ο φίλος είχε τονίσει να του το στείλουν με την κινέζικη Ρομ, μιας και δεν υπάρχει global version σε 256, του το έστειλαν με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη την global rom. Κάναμε χθες βράδυ τη διαδικασία και του έβγαλε 720 ώρες.
Κατά τα άλλα τον είδα ενθουσιασμένο προερχόμενο από S7 edge. -
-
Έχεις βάλει google play;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες