Οκ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H Makis 1024 έγραψε:
Και αυτό σωστό.
Εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω ήθελε να πει. -
Ο/H Murderous έγραψε:
Μας είχε στείλει η xiaomi ένα κωδικό 6 ψηφία που μας τον ζητάει τώρα αλλά δεν το θυμάται κανένας. Ούτε στα μηνύματα είναι
-
Λες τον κωδικό που σου στέλνει για το bind της συσκευής με τον λογαριασμό σου αφού έχεις βάλει κάρτα sim?
-
Ο/H Germak έγραψε:
Ο/H Makis 1024 έγραψε:
Και αυτό σωστό.
Εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω ήθελε να πει.
-
Το ξέρω αυτό απλα προσπαθώ να αποκρυπτογραφισω τι ενοει
-
-
Είναι αυτό που έγραψα παραπάνω.σου ζητά τον αριθμό που σου έστειλαν όταν έκανες bind τον αριθμό σου με τον λογαριασμό.
Δοκίμασε να μπεις στην κατάσταση ξεκλειδωματος στις επιλογές για προγραμματιστές και δες εκεί -
Άνοιξε παιδιά, ξεκλείδωσε κανονικά με τον λογαριασμό του που είχε ξεκλειδώσει...περιμένω φώτο να τις ανεβάσουμε
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Άνοιξε παιδιά, ξεκλείδωσε κανονικά με τον λογαριασμό του που είχε ξεκλειδώσει...περιμένω φώτο να τις ανεβάσουμε
Με τέτοια ομάδα δεν φοβόμαστε τίποτα ,,,, λέμε τώρα .... -
Λοιπών, η συσκευή ξεκλείδωσε κανονικά, όπως ξέραμε από παλιά ότι συσκευή που έχει ξεκλειδώσει μια φορά, αν κλειδώσει απλά τρέχεις το unlock tool και ξεκλειδώνεις αμέσως.
Οι πρώτες προσπάθειες έγιναν με πιο παλιό unlock tool και έβγαζε αυτό το μήνυμα, όπου ζήταγε έναν κωδικό που στέλνει η xiaomi, πως, που, πότε και γιατί, δεν είμαι σίγουρος ούτε κατάλαβα
Κατεβάσαμε το τελευταίο unlock tool, συνδέθηκε και στην πρώτη προσπάθεια μας έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Προφανώς εδώ πρέπει να έχει προστεθεί κάποιος έλεγχος για την περιοχή που είσαι.
Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε γιατί δεν ξέρουμε τι πρόβλημα θα δημιουργήσει μελλοντικά, ίσως να λύνεται εύκολα με ένα VPN και IP από Κίνα...θα δείξει στην πορεία...
ΠατήσαμεTry again
και ξεκίνησε η διαδικασία ξεκλειδώματος, μας έβγαλε τα κλασικά μηνύματα ότι θα γίνει Factory reset, δεν είναι ασφαλές κτλ, αποδοχή σε όλα και Unlocked successfully
Πήραμε μία μικρή τρομάρα γιατί έγιναν 2-4 auto reboot, σαν bootloop αλλά τελικά εμφάνισε mi και android με 3 τελίτσες να φορτώνει, προφανώς τα reboot ήταν από το factory reset που έκανε από πίσω.
Καλοδούλευτο και πάλι φίλε @Murderous
Edit by NasDriverΗ παραπάνω περίπτωση αφορά Mi 8 China Version που ήρθε με Global Rom και ξεκλείδωτο. Έγινε αλλαγή σε China rom και unlock bootloader με προσωπικό mi account. Δεν μπορούμε να πούμε 100% ότι θα είναι ο κανόνας μιας και είναι η πρώτη περίπτωση αλλά τα σημάδια είναι θετικά. -
Μας λύθηκε η απορία , τον @alvin1983 περιμέναμε άλλος μας την επιβεβαίωσε, τέλος καλό όλα καλά.
Μήπως @NasDriver να συμπεριλάβεις το τελευταίο σου μήνυμα στην αρχή του παρόντος τόπικ.
Του τι πρέπει να κάνει καποιός που κλειδώσει καταλάθος bootloader σε Global rom σε mi8 με China locked bootloader;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες