με αυτήν την ρομ Version: V10.0.2.0.OEAMIFH (MIUI10) μετά από την αγγλοκινεζικη 10,8,8,31 θα έχουμε κανένα πρόβλημα? αν την περασουμε με twrp?
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
-
δεν έχω περάσει ποτε με miflash κατέβασα την ρομ και στην αποσυμπίεση δεν μου βγάζει ένα αρχείο άλλα πολλά ,ενώ όταν πέρασα την κινέζικη μου είχε ένα μόνο αρχείο, μήπως περνάω μόνο το update γιατί μόνο αυτό βλέπει?
-
Ο/H nick1967 έγραψε:
δεν έχω περάσει ποτε με miflash κατέβασα την ρομ και στην αποσυμπίεση δεν μου βγάζει ένα αρχείο άλλα πολλά ,ενώ όταν πέρασα την κινέζικη μου είχε ένα μόνο αρχείο, μήπως περνάω μόνο το update γιατί μόνο αυτό βλέπει?
Δώσε "extract to - >όνομα φακελου" για να στα βάλει σε ένα φάκελο -
Ο/H nick1967 έγραψε:
Το recovery περνάει recovery rom, zip.
Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα , μην τα μπερδεύετε... -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H nick1967 έγραψε:
Το recovery περνάει recovery rom, zip.
Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα , μην τα μπερδεύετε...
EDIT: ξαναπερασα το twrp και ξαναπερναω ρομ με καθαρη εγκατασταση
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Έτσι που τα έκανες, σου λέμε μην φλασάρεις με twrp την global stable εσύ φλασάρεις.....
για 100% σιγουριά τώρα.
Τσεκάρεις σε fastboot mode τον bootloader σου εάν κλείδωσε, μετά το νόμιμο ξεκλείδωμα που έκανες από ότι κατάλαβα με China rom περασμένη , διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος.
Κατεβάζεις την fastboot rom global
Download Link - Xiaomi Firmware
Τσεκάρεις με την εντολή fastboot getvar anti τον δείκτη anti της συσκευής σου. Εάν είναι 1 , που υποθέτω , τσεκάρεις τον δείκτη anti της fastboot global stable rom που κατέβασες από το link που σου έδωσα.
Τσεκάρεις anti level αυτής της ρομ , έτσι.
Βγάλε από την FastBoot ROM ( έχει κατάληξη .tar.gz) το αρχείο flash-all.bat με winrar
Άνοιξε το αρχείο flash-all.bat με έναν text editor όπως το γνωστό Notepad++ και ψάξε να βρείς την γραμμή : set CURRENT_ANTI_VER=#
Αυτό το νούμερο (#) είναι ο δείκτης rollback (Anti) της MIUI ROM που θέλεις να κάνεις Flash στην συσκευή σου.
Εάν το δεύτερο anti level , δηλαδή της global fastboot είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την τιμή που έβγαλες με την εντολή fastboot getvar anti , που έχει η συσκευή σου τώρα , προχωράς κανονικά με το mi flash σε fastboot mode και την fastboot rom για εγκατάσταση εφόσον ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος.
Εάν έχει τιμή anti μικρότερη της συσκευής σου που έχει πάρει από την China 8.8.31 , δεν προχωράς για κανένα λόγο διότι θα μπρικάρει. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έτσι που τα έκανες, σου λέμε μην φλασάρεις με twrp την global stable εσύ φλασάρεις.....
για 100% σιγουριά τώρα.
Τσεκάρεις σε fastboot mode τον bootloader σου εάν κλείδωσε, μετά το νόμιμο ξεκλείδωμα που έκανες από ότι κατάλαβα με China rom περασμένη , διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος.
Κατεβάζεις την fastboot rom global
Download Link - Xiaomi Firmware
Τσεκάρεις με την εντολή fastboot getvar anti τον δείκτη anti της συσκευής σου. Εάν είναι 1 , που υποθέτω , τσεκάρεις τον δείκτη anti της fastboot global stable rom που κατέβασες από το link που σου έδωσα.
Τσεκάρεις anti level αυτής της ρομ , έτσι.
Βγάλε από την FastBoot ROM ( έχει κατάληξη .tar.gz) το αρχείο flash-all.bat με winrar
Άνοιξε το αρχείο flash-all.bat με έναν text editor όπως το γνωστό Notepad++ και ψάξε να βρείς την γραμμή : set CURRENT_ANTI_VER=#
Αυτό το νούμερο (#) είναι ο δείκτης rollback (Anti) της MIUI ROM που θέλεις να κάνεις Flash στην συσκευή σου.
Εάν το δεύτερο anti level , δηλαδή της global fastboot είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την τιμή που έβγαλες με την εντολή fastboot getvar anti , που έχει η συσκευή σου τώρα , προχωράς κανονικά με το mi flash σε fastboot mode και την fastboot rom για εγκατάσταση εφόσον ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος.
Εάν έχει τιμή anti μικρότερη της συσκευής σου που έχει πάρει από την China 8.8.31 , δεν προχωράς για κανένα λόγο διότι θα μπρικάρει.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τζάμπα τα έγραφα τόση ώρα;;;
Πλάκα κάνω , καλά έκανες , καλορίζικο... -
Τζυαμπα καίει η λάμπα Μάκη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα. Περασα την κινεζικη ρομ και κλειδωσα τον BL και μου εβγαλε σε 330 ωρεσ θα μπορεσω να το ξεκλειδωσω.
Θελω να ρωτησω απο που να κατεβασω ρομ και να εχω ΟΤΑ και ποιοα ειναι για την μεθοδω με fastboot
Επισης οταν περασω την καινουργια ρομ πρεπει να το κλειδωσω παλι με το δικο μου account? Eχω κινεζικη συσκευη! -
Αφού ξεκλειδώσεις κατεβάζεις official global rom από εδώ ---> MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Την περνάς με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Δεν κλειδώνεις bootloader !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες