Το τσεκαρουν άλλοι και το αναφερουν. Υπάρχουν πίνακες. Δεν ξέρω εγώ καλά, ψάξε ή περίμενε να σε ενημερώσουν αυριο...
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Βγάλε από την FastBoot ROM ( έχει κατάληξη .tar.gz) το αρχείο flash-all.bat με winrar.
Άνοιξε το αρχείο flash-all.bat με έναν text editor όπως το γνωστό Notepad++ και ψάξε να βρείς την γραμμή : set CURRENT_ANTI_VER=#
Αυτό το νούμερο (#) είναι ο δείκτης rollback (Anti) της MIUI ROM που θέλεις να κάνεις Flash στην συσκευή σου.
Την τρέχουσα τιμή anti της συσκευής σου την βρίσκεις μέσω cmd και adb με την εντολή fastboot getvar anti.
Μεγαλύτερη η ίση η τιμή anti της ρομ που θες να πας από αυτό που σου ήσουν , πας χωρίς πρόβλημα.
Μικρότερη τιμή από αυτή που ήσουν , μπρικάρει. -
Ο/H georgekanapitsas έγραψε:
το έχω κατεβάσει το έκανα αποσυμπίεση μπαίνω στο φάκελο σε κενό σημείο shift δεξί κλικ "άνοιγμα παραθύρου powershell εδώ" και μετά δίνω την εντολή που μου είπες?
Δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα.
Μία ερώτηση ακόμα μήπως δεν έπρεπε να το ανοίξω και να το συνδέσω στο mi λογαριασμό μου πριν κάνω όλες τις εντολές?
Αυτό κάνω είνια σωστό?
PS C:\Users\athina\Desktop\mi8\adb\adb> "fastboot oem device-info"
fastboot oem device-info
PS C:\Users\athina\Desktop\mi8\adb\adb> "fastboot oem device-info"
fastboot oem device-info
PS C:\Users\athina\Desktop\mi8\adb\adb>
Έχω περάσει την τελευταία china dev το κινητό άνοιξε και δουλεύει κανονικά απλά δεν κλείδωσε ο Bootloader. -
Ξανακανε την εγκατάσταση με το miflash tool και επελεξε το clean all & lock από κάτω δεξια. Με τις εντολές που δίνεις έχεις το κινητό σε fastboot; Έχεις ενεργοποιήσει τα developer / usb debugging ;Mi 11i 8/256
-
Η εντολή για να κλειδώσει είναι
fastboot oem lock
-
Ναι είναι σε fastboot.
Ναι έχω ενεργοποιήσει το usb debbugging.
Η εντολή που έχω γράψει εγώ είναι για να μου πει αν είναι κλειδωμένο έτσι δεν είναι;
Και η εντολή που μου λες NasDriver είναι για να κλειδώσει.
Αλλά δεν αποκρίθηκε σε καμία από τις δύο. -
-
PS C:\Users\athina\Desktop\mi8\adb\adb> "fastboot oem lock"
fastboot oem lock
Αυτό ακριβώς μου δίνει σαν απάντηση ότι του γράφω από πάνω.
Το παράθυρο εντολών το ανοίγω μέσα στο φάκελο του adb είτε σαν προγραμματιστής είτε κανονικά και πάλι τίποτα.
Να πω ότι το δοκίμασα σε δύο υπολογιστές με το ίδιο αποτέλεσμα. -
βάλε print screen από το παράθυρο εντολών cmd, την εντολή που δίνεις και το αποτέλεσμα της εντολής
-
-
Δεν νομίζω να την βλέπει την συσκευή γιατί δίνωντας εντολή "adb devices" δίνει απάντηση (adb devices).
Στον υπολογιστή αναγνωρίζει την συσκευή σε fastboot σαν (ANDROID) σε κανονική λειτουργία φόρτισης σαν (mi8)
σε μεταφορά αρχείων σαν (MTP).
Αυτή τη στιγμή δεν το έχω το τηλέφωνο μπροστά μου για να βάλω print screen γιατί είμαι στη δουλειά το απόγευμα θα το παλέψω πάλι. -
Ο/H georgekanapitsas έγραψε:
PS C:\Users\athina\Desktop\mi8\adb\adb> "fastboot oem lock"
fastboot oem lock
Αυτό ακριβώς μου δίνει σαν απάντηση ότι του γράφω από πάνω.
Το παράθυρο εντολών το ανοίγω μέσα στο φάκελο του adb είτε σαν προγραμματιστής είτε κανονικά και πάλι τίποτα.
Να πω ότι το δοκίμασα σε δύο υπολογιστές με το ίδιο αποτέλεσμα.
πρει να τον βαλεις στον c:\adb
και οταν θα μπεις μεσα του θα πρεπει να βλεπεις 4 αρχεια.
ενεργοποιησε στο developer options του κινητου τον εντοπισμο σφαλματων.παρε μετα τον φακελλο adb που εχει μεσα 4 αρχεια και βαλτον στον c:\
μπες μεσα στον φακελλο adb πατα το shift και με δεξι κλικ θα δεις την επιλογη open with powershell.απο εκει και μετα τρεξε τις εντολες σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες