ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά πήρα το mi8 με unlocked bootloader φοράει την stable global την τελευταία πως μπορώ να βάλω την Global Dev? Δεν πιστεύω να μπρικαρει η συσκευή?
Μπορώ να κατεβάσω την ρομ και την περάσω μέσω της αναβάθμισης θα έχω πρόβλημα? -
Απο την αναβάθμιση σίγουρα όχι.δεν θα σε αφήσει καν...Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Όλοι θα σου πουν , China fastboot , κλείδωμα, ξεκλείδωμα κτλ
Κανένας δεν πρόκειται να σε πάρει στον λαιμό του με global dev μέσω αναβάθμισης όσο δεν έχεις ξεκλειδώσει ο ίδιος τον bootloader του κινητού νόμιμα. -
-
καλησπερα στο φορουμ,κατοχος και εγω ενος mi8,με ξεκλειδωτο bootloader,MIUI Global 9.5 stable 9.5.13.0(OEAMIFA).
για να κανω την διαδικασια αλλαγης λογισμικου,ποια china rom κατεβαζω? -
Καλημερα. Έχω unlocked bootloader (με δικο μου account) και την china 8.8.31. Σήμερα μετα απο 1.5 μήνα μου εμφανίστηκε OTA update (weekly λεει) με την 8.10.12. Αναβαθμίζω κανονικά ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Υ.Γ. Δηλαδη υπάρχει κίνδυνος να μην μπορω αργότερα λόγω arb να πάω σε Global XTRV? -
Αυτό πρέπει να το δούμε με τους μάγειρες που φτιάχνουν τις ρομ...σίγουρα πάντως το επίπεδο ARB είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε κατά νου συνέχεια, προσωπικά πάω μόνο μπροστά οπότε δεν έχω ιδιαίτερο φόβο.
Η καλύτερη λύση να περιμένεις να κοιτάς αν έχει βγει και η αντίστοιχη global (τώρα είναι η 8.10.11) οπότε 99% θα έχουν το ίδιο επίπεδο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό πρέπει να το δούμε με τους μάγειρες που φτιάχνουν τις ρομ...σίγουρα πάντως το επίπεδο ARB είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε κατά νου συνέχεια, προσωπικά πάω μόνο μπροστά οπότε δεν έχω ιδιαίτερο φόβο.
Η καλύτερη λύση να περιμένεις να κοιτάς αν έχει βγει και η αντίστοιχη global (τώρα είναι η 8.10.11) οπότε 99% θα έχουν το ίδιο επίπεδο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες