Οταν η οθονη ειναι κλειστη και εχουμε face unlock πρεπει να πατησεις το πλαινο κουμπι και μετα να σε δει η καμερα για να ξεκλειδωσει η οθονη ?δε γινετε οπως ειναι η οθονη σβηστη να σε δει και ανοιξει χωρις να πρεπει να πατησει το πλαινο κουμπι ?
Οταν η οθονη ειναι κλειστη και εχουμε face unlock πρεπει να πατησεις το πλαινο κουμπι και μετα να σε δει η καμερα για να ξεκλειδωσει η οθονη ?δε γινετε οπως ειναι η οθονη σβηστη να σε δει και ανοιξει χωρις να πρεπει να πατησει το πλαινο κουμπι ?
Νομίζω πως πρέπει από τις ρυθμίσεις του face unlock να απενεργοποιήσεις την επιλογή "παραμείνετε στην οθόνη κλειδώματος μετά το ξεκλείδωμα".
Edit: Άκυρο φίλε το post μου. Άλλο κατάλαβα. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό που ζητάς.
Εγώ το κάνω με μια θήκη της Nillkin με μαγνητάκι, αυτές τις κλασσικές τύπου βιβλίο, ανοίγω το μπροστινό κάλυμμα, ενεργοποιείται η οθόνη, με αναγνωρίζει το face unlock και ξεκλειδώνει αστραπιαία. Έχω ενεργοποιήσει και τις χειρονομίες και πραγματικά δεν χρειάζομαι πια κανένα κουμπί στο κινητό μου, είναι ότι καλύτερο έχει εφαρμοστεί σε κινητό κατ' εμέ, μου έχει λύσει τα χέρια. Επίσης αν δεν θες να πατάς το πλαινό κουμπί, δοκίμασε μήπως μπορείς να ενεργοποιείς την οθόνη με διπλό κτύπημα επάνω της (double tap) και να δουλεύει μετά η αναγνώριση προσώπου (αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αφού έχω την θήκη).
Και μια ερώτηση και από εμένα γενικότερης φύσεως : ξέρουμε αν η συσκευή μας έχει υποστήριξη ΑΝΤ+ για να συνδέονται ζώνες καρδιακού ρυθμού ?