Καλημέρα.. έβαλα region αλλά κ πάλι δεν έγινε τπτ...
Ο bootloader σου είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος; Στο δικό μου είναι κλειδωμένος.
Δοκίμασε επίσης να κάνεις ένα clear cache και clear data στην εφαρμογή του Playstore.
@Darap21 είχα παρόμοιο θέμα με το redmi Note 5 pro της κοπέλας μου. Της ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader αλλά με official global rom. Η εφαρμογή Netflix δεν υπήρχε στο playstore λόγω bootloader. Κατέβασε το apk από το επίσημο site και από τότε παίρνει κανονικά ενημερώσεις η εφαρμογή και δουλεύει κανονικά χωρίς θέματα.
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1
βγηκε η 9.6.5 dev eu για ολες τις συσκευες αλλα για poco ακομα τπτ
γιατι ?
Κανονικά για καμία συσκευή δεν υπάρχει ROM αφού η κανονική έκδοση θα έπρεπε να ήταν η 9.6.6 και όχι η 9.6.5 που δώσαμε. Ο λόγος είναι πως στην Κίνα έχουν αργίες και οι επόμενες ROM θα γίνουν διαθέσιμες μετά τις 10 Ιουνίου.
Βρέθηκε όμως Source από China ROM 9.6.5 αλλά όχι για όλες τις συσκευές, και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε μέχρι στιγμής ROM για όλες τις συσκευές.
@Darap21 είχα παρόμοιο θέμα με το redmi Note 5 pro της κοπέλας μου. Της ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader αλλά με official global rom. Η εφαρμογή Netflix δεν υπήρχε στο playstore λόγω bootloader. Κατέβασε το apk από το επίσημο site και από τότε παίρνει κανονικά ενημερώσεις η εφαρμογή και δουλεύει κανονικά χωρίς θέματα.
καλημερα και απο μενα ,απο χθες εχω τη συσκευη σε global εκδοση απο skroutz μαγαζι.
διαπιστωνω οτι παραδειγμα του gearbest την εφαρμογη δε μου την εμφανιζει καθολου στο google play σα να μην υπαρχει ... επειτα το εψαξα απο την απλη αναζητηση του google chrome και μου εβγαλε τα λινκ που οδηγουσαν στο play αλλα δεν ανοιγε δε το εβρισκε και ειχε μια σημειση hong kong limited στα link.που κολλαει αυτο?
χωρα ελλαδα εχω και ειχα βαλει ινδια περασα αναβαθμιση και παλι ελλαδα και τα ιδια
Στο δικό μου poco με την XTRV που είμαι και unlocked bootloader υπάρχει στο play store η εφαρμογή, κ μπορώ να την χρησιμοποιήσω κανονικά ..
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1