Παίδες και εγω ψήνομαι για το Poco.
Θα πήγαινα για mi8 αλλά τα οικονομικά είναι περιορισμένα και δεν θέλω να υπερβώ τα 300
Προσωπικά δεν με πειράζει η έλλειψη NFC μιας και στο mi5 δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Από όσο είδα δεν πρέπει να υπάρχει china version όποτε από όπου και το πάρω θα έρθει Global Version, σωστά?
το Chiron είναι από τα πιο ωραία τηλέφωνα που έχω δει ποτέ.
Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφική πηγαίνεις για το Polaris.
Το Poco είναι λίγο πιο δυνατό (φοράει sd845), άλλα την διαφορά δεν θα την δεις ιδιαίτερα, ίσα που θα δεις καλλίτερη διαχείριση μπαταρίας στο Chiron.
Το Poco είναι και πιο φθηνό στα υλικά του. Το Chiron top!
Δες και κάνα συγκριτικό στο GSM arena.
Λοπον προς το παρον... Η μπαταρια κραταει πολυ... η οθονη μια χαρα για τα ματια μου... Ειναι γρηγορο. Ειναι ελαφρυ για το μεγεθος αλλα και στιβαρο.
Στα αρνητικα.. τρωει καπια κοληματα αλλα πιστευω με το επομενο upgrade θα στρωσει.. Δεν πεζει σωστα το android auto.. ειναι θεμα rom...εως τωρα με 4Χ και μετα με 5Χ ηταν μια χαρα.
Το silicon case που ερχετε με το κινητο ειναι χαλια...περιμενω την nillkin
Για τα λεφτα του και με 2 χρονια εγγυηση ειναι μια καλη αγορα.
Αν ειχε και NFC θα επερνε σβαρνα ακομα πιο πολυ την αγορα.. (Μα γιατι δεν εχει NFC??)
Φωτος μια χαρα εχει και αυτο το ΑΙ ...
Οτι αφορα το Poco Miui ακομα το συνηθιζω...
Εγω που είναι Γερμανία πως είναι καλύτερα να το πάρω;;
Γερμανικο mi.com δεν υπάρχει. Θα ήθελα αγορά με εγγύηση(ειδικά αν είναι σαν το δικό σου στα 2 χρόνια) για να είμαι σίγουρος για τίποτα αστοχίες υλικού(πχ ένα 40αρι 50αρι παραπάνω το θεωρώ λογικό πχ).
Επίσημη αγορά Ευρώπη μόνο από Ισπανία η Ιταλία η Ελλάδα (Infoquest)????
Βάλε το όνομα του τηλεφώνου που ενδιαφέρεσαι στο google και θα σου βγάλει ένα σωρό μαγαζιά.
Αγοράζοντας από γερμανικό μαγαζί έχεις και τα δύο χρόνια εγγύηση.
Ενημερωτικά αναφέρω τα alternate.de και notebooksbilliger.de
Αν θέλεις περισσότερη βοήθεια γράψε μου πμ.
Ok επίσης είδα ότι υπάρχει και επιλογή σε κάποιο σάιτ δεν θυμάμαι ποιο. Και για την επιλογή με 8ραμ... Νόμιζα ότι είναι σπέσιαλ εντισιον με λίγα κομμάτια. Θα έρθει Ευρώπη;; Αν είναι μήπως περίμενα. Αλλά πόσο ακριβότερο θα είναι;; Θα αξίζει η διαφορά για 2 γκιγκα παραπάνω;;;
ΥΓ ελπίζω να μην είναι εκτός κανόνων που ρωτάω για την αγορά σε αυτό το τοπικ.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Προσωπικά νομιζω ότι δεν αξίζει να πάς σε κάποιο ακριβότερο poco από τα 6/64 & 6/128. Το 8/256 θα πλησιάζει ή και θα ξεπερνά την τιμή του Mi8 που σαν κινητο over all είναι καλύτερο από το poco (ποιότητα κατασκευής, κάμερα, οθόνη κτλ κτλ). Ήδη ειναι "επικίνδυνα" κοντά η τιμή του 6/128 με του Μι8 (αγορά και των 2 από κίνα).
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;