Αυτή η 9.3.7 είναι στην ουσία η 10.2.3.0 για τους beta;; ή η stable ;;
γιατί μου ήρθε μέιλ να την κατεβάσω ενώ εγω εχω δηλώσει ότι θέλει τις ενημερώσεις για τις σταθερές..
Και αν είναι αυτή ή τέλος πάντων όταν έρθει μια ενημερώσω απλά την κατεβάζω και μετά πατάω επιλέξτε πακέτο αναβαθμίσεις και την επιλέγω;;
Καλησπέρα. Έκανα την καινούρια stable αναβάθμιση. Είμαι μόνο με official roms. Τόσους μήνες τώρα χρησημοποιούσα DND και λάμβανα ειδοποιήσεις pop up κανονικότατα. Άλλαξε κάτι στο update? Δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι εγώ. Τώρα για να έχω pop up ειδοποιήσεις πρέπει το κινητό να είναι στο αθόρυβο. Όχι οτι με ενοχλεί πάλι σίγαση έχω απλά δεν έχω pop-ups την ώρα που το λειτουργώ. Εκτός αν το λειτουργόυσα τόσο καιρό με bug και το άλλαξαν τωρα χαχαχα
Έπεσε από ύψος γραφείου, περίπου 70-80 πόντους... η Ringke δεν έκανε τίποτα Το προστατευτικό κρύσταλο από πάνω δεν έπαθε τίποτα. Ατυχία
Η οθόνη είνα για αλλαγή, ευτυχώς το touch δουλεύει ακόμη και μέχρι να το φτιάξω θα έχω τηλέφωνο.
Είναι από skroutzομάγαζο αγορασμένο όχι από InfoQ. Άρα δεν μπορώ να το πάω σε InfoQ για αλλαγή τζαμιού, έτσι?
Καμιά ιδέα που το πάμε για να γίνει σωστή δουλειά?
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
Δυστυχώς Αθήνα δεν γνωρίζω κάποιο έμπιστο μαγαζί, αλλά μπορείς να πάρεις ενδεικτικές τιμές από μεγάλες αλυσίδες επισκευών, όπως fix-mobile, ifixit κτλ...θα βρεις αρκετές με μια αναζήτηση google.
Μίλα και με τα Qubestore στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή το Mygad Καστοριά...
Έπεσε από ύψος γραφείου, περίπου 70-80 πόντους... η Ringke δεν έκανε τίποτα Το προστατευτικό κρύσταλο από πάνω δεν έπαθε τίποτα. Ατυχία
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά νομίζω σαν τα nillkin δεν είναι κανένα. τόσο στην θήκη όσο και στο τζαμακι. Αποτι είδα το τζαμακι σου έχει πολύ κενό από το πλάι.
Ως τώρα το δικό μου έχει φάει πολλές τούμπες αλλα ευτυχώς τίποτα το σημαντικό, 6 τζαμακια έχω αλλάξει.
Καλησπέρα! Μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το προηγούμενο κινητό είπα να εκπληρώσω και εγώ την επιθυμία μου να πάρω ένα xiaomi κινητό. Φυσικά το f1. Έχω δύο ερωτήσεις. 1.Ποιος είναι ο επίσημος και ασφαλής τρόπος να βρω τα theme του miui; Από όσο έψαξα λένε ότι πρέπει να αλλάξεις το region. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις στο miui και δεν έχω κάποια εφαρμογή για theme. Τι προτείνετε; 2.Εχω επιλεγμένη την δόνηση στην σιγαση και το κινητό δεν δονείται όταν έρχεται μύνημα π.χ. από το messenger. Γενικά δεν είναι και το πιο ξεκάθαρο σύστημα αυτό με τους ήχους και τις ειδοποιήσεις. Επίσης όποτε έρχεται μύνημα βγαίνει στην μπάρα μύνημα από το λειτουργικό ότι το μεσεντζετ επικαλύπτει τις άλλες εφαρμογές. Ενώ εγώ ο ίδιος έχω δώσει το δικαίωμα στην εφαρμογή να το κανει. Όπως και να έχει ίσως ακόμα δεν το έχω συνηθίσει όπως πρέπει αλλά δεν αποτελούν προβλήματα αυτά. Άψογο κινητό