παιδια σαν καινουργιος και ενω περιμενω να μου ερθει το 128αρι, εχω διαβασει πολλα νηματα σχετικα με το poco, αλλα σκεφτομαι αν θα πρεπει να του αλλαξω ρομ.σε σχεση με την miui, οι αλλες ρομ που κυκλοφορουν σε ολα τα forum, εχουν τρομερες διαφορες στις επιδοσεις ή οχι??βασικα βαριεμαι το ανακατεμα με τις ρομ.θελω να στησω το τηλεφωνο και να ξεμπερδευω.μονο να το ρουταρω θελω για να σβησω τα περιττα!
Καλησπέρα παιδιά.... Έχω το Redmi note 3 pro και τώρα σκέφτομαι να πάρω κινητό καινούριο....ο λόγος είναι βασικά η κάμερα και ο τομέας της ανανέωσης.... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Poco.... Τι λέτε;
Μετα από 4 χρόνια με το redmi 3 έχω καταλήξει στο poco.να το αγοράσω με την global (ελληνικό μενού) ή την καθαρή έκδοση?μιλάω για σκρουτζομαγαζο.για αρχή δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω τον ή κάτι τέτοιο ίσως αργότερα..πάντως στο redmi με global rom νομίζω υπήρχε ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις,έρχονταν μνματα από το viber αλλά δεν μπορούσες να το δεις από κάπου εκτός αν έμπαινες στην εφαρμογή.
Εχω global 10.2.3.0.Καθε ποτέ αναβαθμίζεται η stable;Δεν είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία βγάζω 6 ώρες κ 40 λεπτά sot,με ελαφρά χρήση χωρίς παιχνίδια,1 ώρα data δεδομένα, ελάχιστα φωτεινότητα,dark mode.