καλα αυτη η xiaomi τοσο καιρο γιατι δε το φτιαχνει αυτο με τις ειδοποιησεις σε stable ?
ξερετε μηπως πως γινετε να μη βγαινουν ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος πχ απο messenger ?
Ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, messenger, άλλες άδειες, εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος --> όχι. Ψάξτο και λίγο το τηλέφωνο ρε γίγαντα!
το ψαχνω απλα φοβαμαι μη πατησω καμια μαλακια και μετα δε μπορω να το ξαναβρω
η πλακα ειναι οτι αυτο που μου ειπες το εχω κανει αλλα παλι μου εμφανιζει το messenge
βρηκα ενα μενου και το εκλεισα τελειως να μη βγαινει καμια ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματο
για να κανω unlock το κιν πρεπει να βαλω πρωτα drivers η παω κατευθειαν και το ξεκλειδωνω ?
επισης οταν κανεις unlock κανει hard reset ολο το κιν και το επαναφερει απο την αρχη ?κατι τετοιο διαβασα
Drivers στο pc, κατέβασμα το minunlock, και ξεκινάς διαδικασία. Ναι όταν εν τέλει ξεκλειδώσει, θα γίνει factory reset. Όποτε back up. Διαβασε λίγες σελίδες πίσω, ο Αποστόλης έχει παραθέσει όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι. Αν διαβάσεις προσεκτικά και ακολουθήσεις κατά γράμμα, τίποτα δεν θα πάει στραβά.
Drivers στο pc, κατέβασμα το minunlock, και ξεκινάς διαδικασία. Ναι όταν εν τέλει ξεκλειδώσει, θα γίνει factory reset. Όποτε back up. Διαβασε λίγες σελίδες πίσω, ο Αποστόλης έχει παραθέσει όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι. Αν διαβάσεις προσεκτικά και ακολουθήσεις κατά γράμμα, τίποτα δεν θα πάει στραβά.
δλδ γινετε η συσκευη οπως οταν την πηρα και φτου και απο την αρχη και οχι τπτ αλλο αλλα χθες απο dev που ειχα γυρισα σε stable και ξαναεστησα το κιν