Λοιπόν παιδιά ακούστε. Εγώ χρησιμοποιώ την Dev ROM από EU. Έτσι μου μένουν οι ειδοποιήσεις. Η ελληνική που βασίζεται εκεί θαρρώ πως θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Η γραμματοσειρά είναι η Google sans, την έχω σε mtz αρχείο. Στην EU ROM που έχω, τα θέματα ουσιαστικά είναι ξεκλειδωτα και με αφήνει να προσθέσω γραμματοσειρές.
Λοιπόν παιδιά ακούστε. Εγώ χρησιμοποιώ την Dev ROM από EU. Έτσι μου μένουν οι ειδοποιήσεις. Η ελληνική που βασίζεται εκεί θαρρώ πως θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Η γραμματοσειρά είναι η Google sans, την έχω σε mtz αρχείο. Στην EU ROM που έχω, τα θέματα ουσιαστικά είναι ξεκλειδωτα και με αφήνει να προσθέσω γραμματοσειρές.
εγω εχω την ελληνικη την dev οποτε και εμενα τα θεματα ειναι ανοιχτα και μπορω να κανω τσαχπινιες,οποτε αν σου ειναι ευκολο μπορεις να στειλεις το αρχειο ή να ψαξω στην εφαρμογη των θεματων;
Σε ευχαριστω πολυ! Αλλα υπαρχει ενα θεματακι..επειδη ειμαι μπετοβλακας,μπορεις να μου πεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να το εγκαταστησω; γιατι παω να το κανω εισαγωγη μεσα απο τα θεματα στις ρυθμισεις και δεν θελει
Ερώτηση νούμερο 1000. Έχω την 9.4.12 κατέβασα την επόμενη 9.4.18 και προσπαθώ να μπω twrp και μου ζητάει κωδικό,ενώ πριν 5 μέρες η rom μπήκε κομπλέ,έχετε κάποια λύση;