[Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ναι....
Ο Updater είναι οκ, απλά ένα simlink στον server δεν ήταν σωστό και διορθώθηκε πριν από λίγο...
-
Μόνο αν βρούμε πηγή κώδικα (source), από άλλη παρόμοια συσκευή ή με κάποιο άλλο τρόπο. Η Xiaomi επίσημα φαίνεται να παρατάει το Ido. Δυστυχώς.Ο/H karsak έγραψε:
-
κατι που παρατηρησα σημερα με την 8.8.30 arΩma cn/eu source , οταν ειμαι με wi-fi , και σε αποσταση το πολυ 1 μετρο 4 γραμμες δεν λεει να παει.
-
Ούτε η Global έχει διαφορά. Έχουμε χειρότερο σήμα Wi-Fi από το MIUI 9, είναι γεγονός. Αυτό οφείλεται σε συνδυασμό του MIUI 10 με το νέο modem firmware (P88). Από την άλλη έχει βελτιωθεί το σήμα της τηλεφωνίας (τόσο στο 3G όσο και στο 4G), κυρίως στη σταθερότητα. Όχι ότι είχαμε ποτέ το φοβερό και τρομερό Wi-Fi σήμα, καθώς εσωτερικά υπάρχουν λιγότερες (και λιγότερο ποιοτικές) κεραίες στο SoC απ' ότι έχουν τα τηλέφωνα με SnapDragon source. Χαρακτηριστική περίπτωση στις διακοπές, να βρίσκομαι 8-9 μέτρα από το Wi-Fi και να έχω αποσυνδέσεις λόγω ασθενούς σήματος και στην ΙΔΙΑ ακριβώς απόσταση ένα santoni (ένα τηλεφωνάκι δηλαδή της...σειράς από άποψη επεξεργαστικής ισχύος και δυνατοτήτων) δεν καταλάβαινε τίποτα. Η πλάκα είναι ότι σε μεγαλύτερη απόσταση αλλά πιο "καθαρή" (λιγότεροι τοίχοι) το ίδιο Wi-Fi έπαιζε μια χαρά. Όχι φουλ σήμα, αλλά έκανες ότι ήθελες.Ο/H haris8 έγραψε:
κατι που παρατηρησα σημερα με την 8.8.30 arΩma cn/eu source , οταν ειμαι με wi-fi , και σε αποσταση το πολυ 1 μετρο 4 γραμμες δεν λεει να παει.
Δυστυχώς, πρόκειται για τα στραβά και περίεργα των Mediatek συσκευών, σε συνδυασμό με κακή υλοποίηση στο OS από την Xiaomi. -
-
......... ...... Άκυρο. .. false alert .. παρακαλω το μήνυμα να διαγραφει απ' την ομάδα διαχείρισης ..
-
προσεξε ότι για να γυρίσεις πίσω σε miui θέλει φλασαρισμα official rom με miflash σε fastboot χωρίς κλείδωμα και κατόπιν πέρασμα twrp κτλ.Ο/H chiszis έγραψε:
-
-
-
-
Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις στο mido όταν πας να κάνεις πρόσθεση επαφών δεν υπάρχει το κουμπί οκ και ετσι δεν μπορεις να προσθέσεις μια επαφή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)