Διαφήμιση

Πρόβλημα σύνδεσης κάμερας με ρουτερ

• Πρόβλημα σύνδεσης κάμερας με ρουτερ

Καλημέρα προσπάθησα να συνδέσω την κάμερα της xiaomi με το ρούτερ μέσω εφαρμογής mi home ενώ βλέπεις όλα.τα.αλλα ρούτερ  το δικό μου το εμφανίζει ως μη διαθέσιμο γράφοντας ότι είναι public network και δ ν υποστήριζεται τι σημαίνει αυτό και τι κάνω ,ο πάροχος cyta δεν γνωρίζει..μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν το ρούτερ σου στο wifi χρησιμοποιεί τα 5ghz και όχι τα 2.4 αυτός είναι ο λόγος που δεν συνδέεται.
      Δοκίμασε να κανείς το κινητό σου hot spot και συνδέσεις την εκεί να δεις αν παίξει.

Αν δεν ισχύει το πρώτο ξαναγράψει μου.αν παίξει με τον δεύτερο τρόπο πάλι ξαναγράψε.
    • Ο/H Germak έγραψε:

Αν το ρούτερ σου στο wifi χρησιμοποιεί τα 5ghz και όχι τα 2.4 αυτός είναι ο λόγος που δεν συνδέεται.
      Δοκίμασε να κανείς το κινητό σου hot spot και συνδέσεις την εκεί να δεις αν παίξει.

Αν δεν ισχύει το πρώτο ξαναγράψει μου.αν παίξει με τον δεύτερο τρόπο πάλι ξαναγράψε.
      Δεν είχα γράψει τόσο καιρό γιατί δεν είχα καταφέρει να βρω χρόνο να ασχοληθω που πραγματικά χρειάστηκε!
      Δεν είχαν ιδέα αρχικά ούτε σε cyta το μαγαζί δεν είχε τεχνική υποστήριξη η Xiaomi ,μου ανακοίνωσε ότι δεν έχουν ιδέα τελικά αφού δεν το είχα αγοράσει από επισήμω μεταπωλητή της άρα ήταν κινεζικό και δεν έχουν πληροφοριες...
      Για να μη στα πολιλογω στη δεύτερη προσπάθεια επικοινωνίας με τη cyta μια παράμετρος στο ρουτερ αλαχτηκε από τον ευτυχώς Ξεφτέρη τεχνικό δούλεψε οκ ευχαριστώ για τη ανταπόκριση σού.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση