Διαφήμιση

VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI

• VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI

Πάντως μου το είχε ξανακάνει και σε ένα samsung του 16 πριν 2 βδομάδες και λύθηκε όταν μου απενεργοποιησαν από Cosmote το wifi call

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI

Ok thanks

Πήγα και άλλαξα κάρτα sim τελικά και περιμένω να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα...

Update έκλεισα 24 ώρες χωρίς πρόβλημα , μακάρι να λύθηκε...
      Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα παιδιά , απέκτησα το Mi 9 SE κι εγώ , και υποφέρω απο πολύ χαμηλό σήμα στο σπίτι μου . Έχω Vodafone και προχθές ενεργοποίησα το VoWifi αλλά δουλεύει μόνο με το app της Vodafone το οποίο είναι λίγο τραγικό . Διαβάζοντας εδω και κάποιες μέρες, απο οτι κατάλαβα δεν ειναι το θέμα οτι το MIUI δεν υποστηρίζει VoWifi Και VoLTE αλλά δεν υποστηρίζει όλους τους carriers . Πχ με Cosmote βάζοντας απλώς τους κωδικούς στον dialer ενεργοποιείται και παίζει natively. Σε εμένα δεν παίζει natively και ας το έχω ενεργοποιημένο μέσα στο menu. Ένας φίλος πιο πάνω ανέφερε οτι εάν γυρίσω το προφίλ σε Vodafone UK θα δουλεψει. Το θέμα είναι οτι τα λινκ του δεν δουλεύουν αλλά βρήκα κάποια guides για PDC κτλπ . Μερικοί λένε οτι δεν θέλει root άλλοι οτι χρειάζεται κ.ο.κ .

Κι έρχομαι στο ερώτημα μου : Ποιά είναι η πιο σύντομη διαδικασία για αυτό ; Δεν θέλω το τηλέφωνο μου να είναι ξεκλέιδωτο ουτε με κάτι custom επάνω ( αυτά τα έκανα παλιά και δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ τώρα απλώς με ενδιαφέρει το VoWifi) .

Αυτό που σκεφτόμουν είναι :
      1) να ξεκλειδώσω bootloader
      2) αναφέρουν οτι η MIUI βάζοντας *#*#717717#*#* ενεργοποιείται το diag port και δεν χρειάζεται root , οπότε λογικά πάντα θα μπορέσω να κάνω backup to EFS και να αλλάξω το carrier profile
      3) να ξανακλειδώσω το bootloader

Τι λέτε θα δουλέψει κάτι τέτοιο ;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    • @pappas_gr λέω και εάν κλειδώσεις καταλάθος της ,μπάντες και πάρει το κινητό στο χέρι;; Τι θα πεις μετά;;...άστο έτσι όπως είναι η πάνε στην cosmote η με costum rom εδώ την xtrv rom
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Θα είναι ενεργοποιημένα τα wificall και volte...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ειναι δηλαδή custom τα carrier profiles ? Γιατί και εμένα είναι ενεργοποιημένα στο κινητό (οχι στο *#*#4636#*#* όμως ) αλλά δεν δουλευουν ... Σορρυ για τις ερωτήσεις απλώς θέλω να δω εαν αξίζει τον κόπο μονο και μόνο για το VoWifi η αλλιώς να περιμένω να υποστηρίξει η Xiaomi Vodafone GR (μου είπαν απο την Vodafone οτι σε επόμενο update θα το κάνει αλλά δεν ξέρω εαν μπορώ να βασιστώ σε αυτό) ή να πάω Cosmote τον Νοέμβρη που λήγει το συμβόλαιο.
    • Καλησπέρα,
      Γνωρίζετε εάν το Redmi Note 4 mediatek υποστηριζει vowifi?
      Ενεργοποίησα volte (με κωδικούς στον dialer, Αλλά αλλάζοντας και region με Ινδία), αλλά ενώ το ενεργοποιώ από το μενού όπου εμφανίζεται πλέον, η επιλογή δεν λειτουργεί.
      Καμία βοήθεια?
    • Για αρχή σε ποιό δίκτυο είσαι; Αν είσαι cosmote πρέπει να το ενεργοποιήσεις, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να βάλεις τη sim σου σε κινητό που το υποστηρίζει ο πάροχος iphone κυρίως και κάποια samsung,hawuei μετά λογικά θα δουλεύει.
    • Διαφήμιση
    • Σήμερα το απόγευμα πήρα τηλέφωνο στο 13888 και μου ενεργοποίησαν το COSMOTE WiFi Calling. Δεν με ρώτησαν ποια συσκευή έχω. Και το VoLTE και το VoWiFi δουλεύουν κανονικά. Έχω την έκδοση MIUI 10 9.9.3 ARΩMA. Πληκτρολόγησα *#*#869434#*#* για VoWiFi και *#*#86583#*#* για VoLTE προσέχοντας στην απάντηση να λέει disabled.