Να σας κανω μια ερωτηση που με καιει πολυ..σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi redmi note 8 pro αλλα θελω να μου πειτε αν θα εχω καποιο θεμα με το vowifi..ειναι ο μονος λογος που αλλαζω τηλεφωνο αφου εχω το redmi note 5 και μετα την αναβαθμιση σε miui 11 σταματησε και δεν δουλευει το wificalling , εγω δεν πολυ νιωθω να το rootaρω και να ασχοληθω περαιτέρω οποτε παω για αλλαγη εκτος κι αν μου πει καποιος οτι γινεται downgrade σε προηγουμενη miui αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, ευχαριστω εκ των προτέρων, χρειαζομαι τις γνωσεις σας..
VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI
-
-
Δεν είναι λόγος αυτός φίλε μου να αλλάξεις συσκευή. Εφόσον είναι θέμα ρομ, σε οποιοδήποτε update ενδέχεται να το χάσεις και από την καινούρια συσκευή. Για να κάνεις downgrade απαιτείται ξεκλείδωμα bootloader έπειτα από αίτηση και περνάς παλιότερη fastboot rom με το mi flash.
-
Ο/H GiannisKal4 έγραψε:
Να σας κανω μια ερωτηση που με καιει πολυ..σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi redmi note 8 pro αλλα θελω να μου πειτε αν θα εχω καποιο θεμα με το vowifi..ειναι ο μονος λογος που αλλαζω τηλεφωνο αφου εχω το redmi note 5 και μετα την αναβαθμιση σε miui 11 σταματησε και δεν δουλευει το wificalling , εγω δεν πολυ νιωθω να το rootaρω και να ασχοληθω περαιτέρω οποτε παω για αλλαγη εκτος κι αν μου πει καποιος οτι γινεται downgrade σε προηγουμενη miui αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, ευχαριστω εκ των προτέρων, χρειαζομαι τις γνωσεις σας..
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk -
Εμένα πάντως που έχουμε το ίδιο κινητό και η cosmote (χωρίς να κάνω τίποτα) και η vodafone (με την διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου) δουλεύουν μια χαρά .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H GiannisKal4 έγραψε:
γινεται downgrade σε προηγουμενη miui αν κανω
-
Ο/H vanni έγραψε:
Εμένα πάντως που έχουμε το ίδιο κινητό και η cosmote (χωρίς να κάνω τίποτα) και η vodafone (με την διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου) δουλεύουν μια χαρά .
-
Έχεις δει όντως στο device manager να αλλάζει όπως δείχνω στο screenshot ;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Έχεις δει όντως στο device manager να αλλάζει όπως δείχνω στο screenshot ;
-
Αν στο device manager έχει αλλάξει όπως γράφω τότε δεν γίνεται να μην εμφανίζεται, πρόσεχε είναι στην αρχή λευκό και εμφανίζεται .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
-
Ο/H vanni έγραψε:
Αν στο device manager έχει αλλάξει όπως γράφω τότε δεν γίνεται να μην εμφανίζεται, πρόσεχε είναι στην αρχή λευκό και εμφανίζεται .
-
Είναι root το τηλέφωνο σου ; Έχεις εγκατεστημένο magisk;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0